Αρκετά ενοχλημένη η μητέρα του Κρις Ροκ με τον Γουίλ Σμιθ

0
123

Η μητέρα του Κρις Ροκ φαίνεται να μην έχει ξεπεράσει το χαστούκι των «Όσκαρ», όπως και οι περισσότεροι άλλωστε. Συγκεκριμένα, έκανε κάποιες δηλώσεις που φαίνεται να είναι ακόμη αρκετά ενοχλημένη με τον Γουίλ Σμιθ.

Το εν λόγω περιστατικό σχολίασε σε συνέντευξη της στον τοπικό σταθμό ειδήσεων της Νότιας Καρολίνας WIS-TV η μητέρα του Κρίς Ροκ, Ρόουζ, αποκαλύπτοντας πως το συγκεκριμένο συμβάν την έκανε να παγώσει.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Δεν ήθελα να πιστέψω ότι αυτό που αντίκριζα στην οθόνη της τηλεόρασης ήταν αληθινό και θεώρησα πως η σκηνή με το χαστούκι ήταν σκηνοθετημένη. Καθώς όμως ο Will Smith άρχισε τις “αισχρολογίες”, τότε συνειδητοποίησα τι ακριβώς συνέβη και έμεινα άφωνη. Όταν ο Will Smith χαστούκισε τον Chris ήταν σαν να χαστουκίζει όλους εμάς. Πραγματικά ένιωσα σαν να χαστουκίζει εμένα» δήλωσε εμφανώς ενοχλημένη, συμπληρώνοντας στη συνέχεια «γιατί όταν Πληγώνεις το παιδί μου, πληγώνεις και εμένα προφανώς».

Η άτυχη στιγμή στην παρουσίαση βραβείων, από τον Κρις Ροκ είχε ως αποτέλεσμα να μην παρακολουθήσει κανένας όσα είπε μετά, αφού οι περισσότεροι έμειναν άναυδοι μπροστά στο περιστατικό.

«Κανένας δεν άκουσε την ομιλία του μετά. Κανένας δεν μπορούσε να παρακολουθήσει αφού όλοι σκέφτονταν “Τι συνέβη μόλις;”. Ο γιος μου ήταν “ευτυχισμένος και συγκινημένος” που παρουσίαζε για πρώτη φορά κάποιο βραβείο Όσκαρ» είπε η 77χρονη γυναίκα που δείχνει να μη ξεπερνάει με τίποτα το χαστούκι στο παιδί της.

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

Διαβάστε επίσης:

Τζιμ Κάρεϊ για Όσκαρ 2022: «Η προσβολή αυτή θα κρατήσει καιρό»

Will Smith: Δέκα χρόνια αποκλεισμός από τα Όσκαρ μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Will Smith: Με ανακοίνωσή του παραιτείται από την Ακαδημία των Όσκαρ! Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;

cat_Hollywood

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV