Πασχάλης Τερζής: Σπάνια δημόσια εμφάνιση – Με το μπαστουνάκι του σε ποδοσφαιρικό αγώνα

0
82

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε ο αγαπημένος όλων τραγουδιστής, Πασχάλης Τερζής.

Ο ίδιος έχει αφήσει την Αθήνα και τη νυχτερινή ζωή στο παρελθόν και πλέον ζει στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα έχει και τον δικό του κήπο.

Στην επίσημη σελίδα «ΝΙΚΗ Παλαίμαχοι | Ηρακλής Θεσσαλονίκης» στο Facebook είδαμε τον Πασχάλη Τερζή με το μπαστούνι του σε μια σπάνια δημόσια εμφάνισή του.

«ΝΙΚΗ Παλαίμαχοι | Ηρακλής Θεσσαλονίκης
Φιλική αναμέτρηση έδωσαν οι παλαίμαχοί μας, με την ομάδα του Ηρακλή, στη Λακκιά Θεσσαλονίκης, ενώ με την παρουσία του τίμησε την συνάντηση ο ανυπέρβλητος Πασχάλης Τερζής.
Τα δυο ιστορικά σωματεία Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης διατηρούν άριστες σχέσεις, σε όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης ιστορίας τους, με δεσμούς που κρατάναε περισσότερα απο 70 χρόνια και αυτό επιβεβαιώθηκε με ακόμα μια φιλική αναμέτρηση.
💚🙏
Ραντεβού με όλους στη μεγάλη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης, στις 19:00, στο Δημαρχείο Πολυγύρου, για την ανάδειξη του Νέου ΔΣ!
Οι παλαίμαχοί μας θα είναι εκεί και πρέπει να είμαστε όλοι μας, ώστε να παραμείνει το ίδιο υψηλό επίπεδο του Συλλόγου σε όλους τους τομείς και άσβεστη η διαχρονική αγάπη στην ομάδα!».

Δείτε τον Πασχάλη Τερζή:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV