Άγγελος Λάτσιος: Θα ξετρελαθείτε! 4+1 φωτό με την θεαματική αλλαγή του!

0
95

Ο 19χρονος αποφάσισε πριν λίγες μέρες να κόψει τα μαλλιά του και να ξυριστεί! Αυτή του η αλλαγή εντυπωσίασε τόσο την οικογένειά του, τους φίλους του αλλά και το κορίτσι του, τη Γαία Μερκούρη!

Μετά από δύο χρόνια, έκοψε τα μακριά μαλλιά του για καλό σκοπό, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, αφού δώρισε τα μαλλιά του σε ανθρώπους που το χρειάζονται.

Αρχικά, δημοσίευσε φωτογραφία με την κομμένη κοτσίδα του, προϊδεάζοντας τους followers του ότι η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του έρχεται και… λίγο αργότερα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του με κοντό μαλλί και ξυρισμένος. Μάλιστα, όπως φαίνεται, κουρεύτηκε για καλό σκοπό, αφού έγραψε ότι θα τα δωρίσει…

Τα likes των διαδικτυακών του φίλων πολλά και το πρώτο σχόλιο ήταν από συγγενικό του πρόσωπο! Ο πρώτος που έσπευσε να σχολιάσει τη φωτογραφία του ήταν ο θείος του, Θοδωρής Μισόκαλος ο οποίος του έγραψε: «Ότι είναι, εσύ είσαι» και ο Άγγελος του απάντησε: «Τα μπέρδεψες ότι να ‘ναι είμαι εγώ» και ο Θοδωρής σχολίασε: «@aggelos_latsios ότι καλύτερο εννοείς!»!

Το πιο εύστοχο σχόλιο όμως ήρθε από την Ρούλα Ρέβη, τη γνωστή φωτογράφο, που έχει φωτογραφίσει αρκετές φορές την Ελένη Μενεγάκη και παρατήρησε ότι μεγαλώνοντας και με αυτή του την αλλαγή, μοιάζει πολύ στην μαμά του!

Συγκεκριμένα έγραψε: «Εγώ εδώ βλέπω ένα προφίλ και μια γωνία που πολλά μου θυμίζει από ένα όμορφο μουτράκι που ξέρω πολύ καλά @elenimenegaki»!

Αλλά και η Ελένη Μενεγάκη μετά από καιρό πόσταρε δύο φωτογραφίες του γιου της μιας και την επισκέφτηκε στην εκπομπή της στο Mega δείχνοντάς μας πως και εκείνη ξετρελάθηκε με την αλλαγή του γιου της. Μαμά και γιος πόζαραν παρέα και η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική. Φωτογραφίες με την θεαματική αλλαγή του ανήρτησε και το κορίτσι του, που εγκρίνει το νέο του look!

Δείτε παρακάτω 4+1 φωτογραφίες με την αλλαγή του!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV