Ρουβάς: Η τρυφερή ανάρτηση της συντρόφου του, Φανής μετά την αποχώρησή του από το Survivor

0
220

Η Φανή, σύντροφος του Απόστολου Ρουβά τον περιμένει να γυρίσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Απόστολος Ρουβάς είναι ερωτευμένος και το είχε δηλώσει αρκετές φορές και στους συμπαίκτες του στο Survivor.

Ο ίδιος, μάλιστα με αφορμή ένα έπαθλο επικοινωνίας είχε δηλώσει:«Ξέρω ότι το βιντεάκι (σ.σ στο έπαθλο επικοινωνίας) θα είναι από φίλο μου, δεν θα είναι από το κορίτσι μου, την Φανούλα μου, η οποία… θα ήθελα πολύ να είναι στην επικοινωνία, αλλά δεν πειράζει»!

Και έτσι ήταν το πρώτο στοιχείο που μάθαμε για το κορίτσι του Απόστολου. Το ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα γνωρίστηκε στη Θεσσαλονίκη στα τέλη του καλοκαιριού το 2021.

Χθες (11/5) πραγματοποιήθηκε το συμβούλιο αποχώρησης στο ριάλιτι επιβίωσης και ο σεφ ήταν αυτός που μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο. Συγκεκριμένα ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας βγήκε υποψήφιος μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τον Άρη Σοϊλέδη και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ωστόσο συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους.

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του, η σύντροφός του, Φανή, έκανε μία τρυφερή ανάρτηση για τον αγαπημένο της. Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφίες από τις καλύτερες στιγμές του στο παιχνίδι και έγραψε: «Λένε ότι κάθε ιστορία έχει πάντα ένα τέλος… Αλλά στη ζωή, κάθε τέλος είναι μια καινούρια αρχή!».

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV