Αμάντα Γεωργιάδη: Τα δημόσια τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της λίγο πριν τον τελικό της Eurovision

0
90

Η κάμερα του «Πρωινό» βρίσκεται στο Τορίνο και καταγράφει τα όσα συμβαίνουν στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «τσάκωσε» την Αμάντα Γεωργιάδη λίγο πριν τον τελικό και η ίδια μίλησε για την εμφάνισή της στον Α’ ημιτελικό αλλά και για το άγχος που είχε κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της βαθμολογίας.

Η τραγουδίστρια αρχικά δήλωσε «Δεν είδα την εμφάνισή μου στον ημιτελικό. Θα το δούμε σήμερα μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό για να δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε. Ένιωσα όμως πολύ καλά. Είχα πάρα πολύ άγχος στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Ανακοινωθήκαμε έβδομοι. Μέχρι να πουν την Ελλάδα σκεφτόμουν ότι δε θα μπορούσα να ξαναγυρίσω πίσω».

Και πρόσθεσε:«Το αγόρι μου είναι εδώ. Έχει πολύ άγχος. Τώρα, μετά τον ημιτελικό είναι λίγο πιο ήρεμος. Είναι ωραίο να έχεις κάποιον που σε αγαπάει όταν κατεβαίνεις από τη σκηνή. Στον τελικό, θέλω να κάνω κάτι που θα κάνει περήφανη και εμένα, και την ομάδα και όλη την Ελλάδα».

Στη συνέχεια μίλησε και ο σύντροφός της, αναφέροντας:«Εγώ ήμουν νευρικός, η Αμάντα καθόλου. Πιστεύω ότι θα τα πάει καλύτερα στον τελικό. Πάντα με υποστηρίζει, είναι ταπεινή και προσγειωμένη. Ελπίζω να απολαύσει κάθε δευτερόλεπτο και μετά να την ξαναδώ».

Να σας θυμίσουμε πως ο τελικός θα προβληθεί ζωντανά από την ΕΡΤ το Σάββατο 14 Μαΐου, στις 22:00.

Όπως κάθε χρόνο, δέκα είναι οι χώρες που παίρνουν το εισιτήριο από κάθε έναν από τους δυο ημιτελικούς για να διαγωνιστούν στον τελικό. Οι Big 5 βρίσκονται αυτόματα στον τελικό λόγω της συνεισφοράς τους στο διαγωνισμό.

Η Ελλάδα με την Amanda και το “Die Together” θα εμφανιστούν στη 17η θέση του τελικού, μετά από το Βέλγιο και πριν από την Ισλανδία.

Η σειρά που θα εμφανιστούν οι χώρες είναι οι εξής:

ΤσεχίαΡουμανίαΠορτογαλίαΦινλανδίαΕλβετίαΓαλλίαΝορβηγίαΑρμενίαΙταλίαΙσπανίαΟλλανδίαΟυκρανίαΓερμανίαΛιθουανίαΑζερμπαϊτζάνΒέλγιοΕλλάδαΙσλανδίαΜολδαβίαΣουηδίαΑυστραλίαΗν. ΒασίλειοΠολωνίαΣερβίαΕσθονία

Διαβάστε επίσης:

cat_Eurovision

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV