Γαστεράτου: «Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά. Σε αυτήν, έχω ήδη ξεπεράσει τα 10 και συνεχίζουμε»

0
92

Η Μαντώ Γαστεράτου διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, αφού σύντομα θα γίνει για δεύτερη φορά μανούλα.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια σε συνέντευξή της μίλησε για τη σχέση της με το γιο της και αν την αγχώνει το πώς θα υποδεχθεί την αδελφούλα του στο σπίτι, ενώ σχολίασε αν της λείπει η τηλεόραση.

Ποια είναι η σχέση σου με το γιο σου;

Με δυο λόγια: σχέση έρωτα! Λιώνω, τον λατρεύω, τον αγαπώ, δεν έχω λόγια να περιγράψω τη σχέση μας. Είναι το πλάσμα που αγαπώ πιο πολύ στον κόσμο, πιο πολύ και από τον εαυτό μου. Έχουμε πλάκα μαζί και τα πάμε μια χαρά. Έχουμε πολύ καλή και δεμένη σχέση. Ο Γιώργος είναι το δικό μου θαύμα και απολαμβάνω τις ώρες που περνάμε μαζί.

Σε αγχώνει το πώς θα υποδεχθεί την αδελφούλα του στο σπίτι;

Δεν θα έλεγα ότι με αγχώνει. Είμαι προετοιμασμένη για αυτό όσο γίνεται. Το να ζηλέψει και να αντιδράσει έντονα είναι κάτι που θα περάσουμε και το θεωρώ φυσιολογικό. Οπότε, αναμένουμε και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Μάλιστα, έχω ρωτήσει και μια φίλη μου παιδοψυχολόγο για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε πριν και μετά την έλευση του μωρού ώστε να βοηθήσω τον Γιώργο να αποδεχθεί όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα τη νέα κατάσταση στο σπίτι καθώς τώρα είναι το επίκεντρο όλων και σε λίγους μήνες αυτό θα αλλάξει αναγκαστικά. Οι ισορροπίες ανάμεσα σε ένα ζευγάρι αλλάζουν όταν γίνονται γονείς.

Οι ισορροπίες ανάμεσα σε ένα ζευγάρι αλλάζουν όταν γίνονται γονείς. Πώς διαχειρίστηκες αυτές τις αλλαγές με το σύζυγο σου;

Στην αρχή, επειδή ήταν καινούριο όλο αυτό που βιώναμε, υπήρχαν δυσκολίες, κυρίως επικοινωνιακά, οι οποίες όμως ξεπεράστηκαν μετά το πέρας των πρώτων εβδομάδων γιατί είχαμε έναν κοινό στόχο: να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να αντεπεξέλθουμε στο νέο μας ρόλο ως γονέων. Η αλήθεια είναι ότι στη δική μας περίπτωση το παιδί μας έχει δέσει ακόμα πιο πολύ, επομένως φαντάζομαι ότι με τη μικρή μας αυτό το δέσιμο θα γίνει ακόμα πιο ισχυρό. Η σχέση μας, από τη στιγμή που γίναμε γονείς, έχει ωριμάσει και έχει γίνει πιο ουσιαστική. Προσωπικά, η μητρότητα με έχει αλλάξει προς το καλύτερο γιατί χάρη σε αυτήν έγινα περισσότερο υπεύθυνη στην καθημερινότητα και τη ζωή μου γενικότερα.

Σου λείπει η τηλεόραση;

Σε αυτήν τη φάση που βρίσκομαι, δεν μου λείπει η τηλεόραση γιατί διανύω μια περίοδο στην οποία έχω ανάγκη και επιζητώ την ηρεμία και τη σταθερότητα. Αγαπώ πολύ την τηλεόραση, έχω περάσει όμορφες στιγμές χάρη σε εκείνη, αλλά τώρα χρειάζεται να κάνω ένα διάλειμμα για κάποιο καιρό και να αφοσιωθώ στην οικογένεια μου. Προτεραιότητα για μένα αυτό το διάστημα είναι να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου και, στη συνέχεια, όταν με το καλό γεννήσω την κόρη μου, να βρούμε οικογενειακώς τα πατήματα μας σε αυτήν τη νέα συνθήκη και καθημερινότητα που θα βιώνουμε. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, δούλευα και στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο μέχρι να γεννήσω περίπου, θα έλεγα επομένως ότι πέρασα εκείνο το διάστημα μέσα σε ένα αυτοκίνητο πηγαίνοντας από το ένα στούντιο στο άλλο. Τώρα έχω ρίξει ρυθμούς και θέλω να μην πιέζω τον εαυτό μου γιατί τα δέκα τελευταία χρόνια συμμετείχα σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Σε αγχώνουν οι αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα σου λόγω της εγκυμοσύνης;

Στην πρώτη εγκυμοσύνη, είχα πάρει 25 κιλά. Σε αυτήν, έχω ήδη ξεπεράσει τα 10 και συνεχίζουμε. Οι αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα μου με επηρεάζουν γιατί έκανα μεγάλη προσπάθεια να χάσω εκείνα τα 25 κιλά. Θυμάμαι ότι για αρκετούς μήνες πηγαινοερχόμουν στο ραδιόφωνο με το ποδήλατο για να κάνω γυμναστική και στερούμουν τα γλυκά που τόσο πολύ αγαπώ. Από την άλλη σκέφτομαι ότι μια ζωή την έχουμε, οπότε θα απολαύσω την εγκυμοσύνη μου τώρα και θα κάνω μετά την προσπάθεια μου, όταν θα αισθανθώ έτοιμη. Σε ό,τι αφορά το σώμα μου, κυρίως με αγχώνει το κομμάτι της χαλάρωσης και της φυσικής κατάστασης. Ανέκαθεν γυμναζόμουν, τους τελευταίους μήνες όμως όχι και με προβληματίζει το πώς θα μπω ξανά σε πρόγραμμα μετά τη γέννα και αν θα είμαι συνεπής με αυτό.

Πηγή:Hello

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV