Σία Κοσιώνη: Αυτοτρολάρεται με την ομοιότητα της με την εκπρόσωπο της Σουηδίας στη φετινή Eurovision

0
103

Ο τελικός της Eurovision θα διεξαχθεί αύριο (14/5) και οι περισσότερες χώρες έχουν στραφεί προς τη σκηνή του Τορίνο. Το δεύτερο ημιτελικό του μουσικού διαγωνισμού παρακολουθήσαμε χθες (12/5) το βραδύ και μία από τις χώρες που ξεχώρισαν ήταν η Σουηδία, η οποία εκπροσωπείται από την Cornelia Jakobs και το τραγούδι,«Hold me Closer».

Η Σουηδία για ακόμα μια χρονιά θεωρείται ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης και τα γραφεία στοιχημάτων την έχουν στην τρίτη θέση. Μάλιστα οι χρήστες των social media την αποθέωσαν τόσο για την ερμηνεία της, όσο και το στυλ της.

Ωστόσο οι Έλληνες χρήστες παρατήρησαν πως η τραγουδίστρια της Σουηδίας έχει απίστευτη ομοιότητα με την… Σία Κοσιώνη.

Όπως θα δείτε οι δύο γυναίκες έχουν το ίδιο κούρεμα, τα ίδια χρώματα και σχεδόν τις ίδιες εκφράσεις, κάτι που έκανε το twitter να πάρει «φωτιά».

Η παρουσιάστρια διάβασε τα όσα γράφτηκαν για εκείνη και σήμερα (13/5) θέλησε να σχολιάσει την ομοιότητα της με την Cornelia Jakobs με μια χιουμοριστική φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα η Σία Κοσιώνη ανέβασε μια φωτογραφία, που απεικονίζει την τραγουδίστρια και έγραψε στη λεζάντα: «Παιδιά, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό!».

Δείτε την gallery.

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV