Χάρης Σαβαλάνος: Στιχουργός ο γιος της Άννας Διαμαντοπούλου – Υπογράφει τραγούδια του Αργυρού

0
106

Σε στίχους του Χάρη Σαβαλάνου είναι το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού, «Ελεύθερος», το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα. Ο Χάρης Σαβαλάνσς είναι ένας από τους νέους και πολλά υποσχόμενους στιχουργούς, ο οποίος είναι και ο γιος της πρώην υπουργού Αννας Διαμαντοπούλου.

«Από μικρό παιδάκι έγραφα και όσο μεγάλωνα άρχισα να γράφω πιο πολύ, ειδικά την περίοδο της καραντίνας. Έδωσα δύο τραγούδια στον Κωνσταντίνο Αργυρό, το “Ελεύθερος” και το “Δεν σε αφήνω”. Η συνεργασία έγινε τυχαία», δηλώνει, ενώ ο ίδιος, είχε γράψει τους στίχους σε ακόμα ένα, ξεχωριστό τραγούδι, με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού, την εμπειρία της καραντίνας, τους ήρωες και τα διδάγματα της κρίσης.

«Ήμουν τυχερός, γιατί ο Κωνσταντίνος όχι μόνο τα αντιμετώπισε με σεβασμό, αλλά είναι και πολύ καλός μουσικός», αναφέρει στο Secret, ενώ εξηγεί, σε ό,τι αφορά τη μουσική: «Με ενδιαφέρει οι στίχοι μου να φτάνουν σε ανθρώπους που καταλαβαίνουν αυτό που γράφω και το αντιμετωπίζουν με σεβασμό».

Ο Χάρης Σαβαλάνος τονίζει επίσης, πως γράφει χωρίς να έχει σκοπό να γίνουν τραγούδια οι σκέψεις του:

«Γράφω πιο προσωπικά, όπως σε ένα ημερολόγιο, και ό,τι είναι να έρθει καλώς να έρθει… Επίσης, προσπαθώ να ξεφύγω από τον έρωτα, την απώλεια, τη χαρά και δίνω μια κοινωνικά ματιά σε ό,τι γράφω, παρατηρώντας τα όσα συμβαίνουν γύρω μου».

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV