Ευαγγελία Μουμούρη για «Τρία Μίλια»: «Με αυτή τη δυσκολία αναμετριέμαι φέτος»

0
123

Η ενέργεια που εκπέμπει, η διάθεση, το λαμπερό της χαμόγελο και το μοναδικό της ταλέντο την έχουν κάνει μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς σήμερα. Η Ευαγγελία Μουμούρη στο πλαίσιο μιας συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά του Star, «Τρία Μίλια», για τους ρόλους που επιλέγει για τον ανταγωνισμό καθώς και για πολλά άλλα.

Γιατί είπατε το «ναι» στα «Τρία Μίλια», ποια είναι τα στοιχεία που σας δελέασαν;

Τα «Τρία Μίλια» ήρθαν στη ζωή μου ξαφνικά. Είναι μία καλογραμμένη ελληνική ιδέα για τους ανθρώπους ενός ήσυχου νησιού, που μόνο ήσυχο δεν είναι στην πραγματικότητα. Το φθινόπωρο που ξεκινήσαμε τα γυρίσματα, ήταν για μένα μια πολύ ξεκούραστη εποχή, έπαιζα στο θέατρο, αλλά είχα μεγάλο κέφι για γυρίσματα. Όταν συναντηθήκαμε όλοι οι συντελεστές, ένιωσα… πως εδώ θα βρω ανθρώπους να αγαπήσω. Δεν διαψεύσθηκαν οι προσδοκίες μου.

Ποια είναι τα κριτήρια που επιλέγετε έναν ρόλο;

Συνήθως με επιλέγουν. Με σκέφτονται οι δημιουργοί και μου το ζητάνε. Η επιλογή από μένα γίνεται αν οι προτάσεις είναι παραπάνω από μία. Σε αυτή την περίπτωση, η συνεργασία είναι πολύ ψηλά στη λίστα μου. Οι άνθρωποι. Με ποιους θα δουλέψω. Είναι καθοριστικό για μένα, για την ψυχική μου υγεία και για τις αντοχές μου. Ακολουθεί το κείμενο και ολοκληρώνεται με την παραγωγή. Είναι σημαντικό στις μέρες μας να τηρούνται οι επαγγελματικές συμφωνίες. Τέλος, ακολουθώ τη διάθεση μου. Τι θα ήθελα να ενσαρκώσω αυτή τη στιγμή. Θέλω την υψηλή ενέργεια της κωμωδίας; Θέλω τις υποδόριες λειτουργίες του δράματος; Αν έχω λοιπόν, επιλογή, ακολουθώ την καρδιά μου.

Η Δέσποινα Παπαχρήστου πώς μπήκε στη ζωή σας; Είναι νομίζω κάτι τελείως διαφορετικό από όσα έχετε κάνει μέχρι τώρα…

Η Δέσποινα είναι ο απόλυτα καλός άνθρωπος. Ξέρετε, οι καλοί χαρακτήρες δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον στην τηλεόραση. Με αυτή τη δυσκολία αναμετριέμαι φέτος. Η στοργική μητέρα, που έχει αφήσει τα δικά της θέλω, μεγαλώνει τα παιδιά της και στηρίζει τον άντρα της, που υπεραγαπά και πιστεύει. Μένει να δούμε τι θα κάνει αυτός ο καλός άνθρωπος, όταν αντιληφθεί πως ο άντρας της είναι ένας άγνωστος.

Πώς βλέπετε τη φετινή σεζόν τις ελληνικές σειρές; Η μυθοπλασία παίρνει τη ρεβάνς…

Η επένδυση των καναλιών στη μυθοπλασία χαροποιεί τη συντεχνία μας και αρκετούς τηλεθεατές. Οποίος θα ήθελε να αφιερώσει κάποιες ώρες, να παρακολουθήσει μια ελληνική ιστορία, θα βρει σίγουρα κάτι που θα του αρέσει. Και μην ξεχνάμε ότι, γνωρίζοντας όλες τις δυσκολίες της ελληνικής κοινωνίας, το να στηρίζεις μια ελληνική παραγωγή είναι πολιτική θέση.

Μπαίνετε στη διαδικασία να κοιτάτε τηλεθεατή;

Η τηλεθέαση είναι για μας το μόνο θερμόμετρο που δείχνει αν ο κόσμος αποδέχεται τη δουλειά μας. Η παρέα των «Τριών Μιλίων» παρακολουθεί καθημερινά τα νούμερα. Αυτά τα νούμερα καθορίζουν τη δουλειά μας και αυτά θα οδηγήσουν ή όχι το κανάλι στη συνέχιση της σειράς μας.

Ο ανταγωνισμός σας αφορά;

Ως παιδί του θεάτρου βλέπω τον εαυτό μου ως μέρος ενός συνόλου. Ποτέ δεν βλέπω τον απέναντι σαν ανταγωνιστή. Μοιραζόμαστε κομμάτια της ίδιας πίτας της τηλεόρασης, θαυμάζω τις καλογυρισμένες σειρές, θαυμάζω μια καλή ερμηνεία συναδέλφου, χαίρομαι για τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης και δουλεύω για ίο καλύτερο δικό μα ς αποτέλεσμα.

Πηγή: ΤΥΠΟΣ TV

Διαβάστε επίσης:

Ευαγγελία Μουμούρη: Δάκρυσε μιλώντας για τη δίκη Φιλιππίδη – «Είδαμε τον φίλο μας με χειροπέδες»

Μουμούρη στο Mega Καλημέρα: Ήμουν στεναχωρημένη, μου έσπαγε τα νεύρα ο σκηνοθέτης και ένας ηθοποιός

«Χείμαρρος» η Ευαγγελία Μουμούρη:«Ένιωθα ότι με πατούσαν,γύρναγα στο σπίτι μου κι έκλαιγα, υπέφερα»

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV