Μαριάννα Ευστρατίου για Eurovision 2022: «Το τραγούδι της Αμάντας Γεωργιάδη είναι πολύ ιδιαίτερο»

0
96

Η Μαριάννα Ευστρατίου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και έκανε λόγο για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, για την συμμετοχή της Αμάντας Γεωργιάδη, αλλά και για τις δυο παλαιότερες δικές της συμμετοχές. 

Η τραγουδίστρια έχει συμμετάσχει συνολικά δυο φορές στον διαγωνισμό και θεωτεί ότι η αγάπη που έχει πάρει από τον κόσμο είναι το βραβείο της.

Η Μαριάννα Ευστρατίου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Τι λες τώρα” και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τις δυο συμμετοχές της στον διαγωνισμό, με την ίδια να αποκαλύπτει και όλο το παρασκήνιο. Σχετικά με την συμμετοχή της Αμάντας Γεωργιάδη στον διαγωνισμό, η ίδια τόνισε ότι πρόκειται για ένα αρκετά ιδιαίτερο τραγούδι, το οποίο και πιστεύει ότι θα πάει πάρα πολύ καλά.

Η Μαριάννα Ευστρατίου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ενώ είχαμε προετοιμαστεί για μία παρουσίαση σε μία σκηνή πολύ μεγαλύτερη, είδαμε ότι την έχουν χωρίσει σε τρία διαφορετικά μέρη. Ο χώρος ήταν περιορισμένος, η χορογραφία δεν μπορούσε να γίνει, όμως πήγαν όλα καλά! Το ρούχο μου ήταν λίγο αποκαλυπτικό και είχα προσθέσεις ένα κουμπί, γιατί δεν είχε»

«Προτιμώ ένας φτασμένος καλλιτέχνης να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision. Το 1989 που ήμουν αρκετά πεπειραμένη είχα πάρα πολύ αγωνία και πολύ τρακ την ώρα που τραγουδούσα… Ο Κώστας Μπίγαλης μου έκανε την πρόταση να ξανασυνεργαστούμε και είπα θα το κάνουμε»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

cat_Eurovision

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV