Ο γιατρός: Πρώτη βόλτα με τον γιο του για τον Αλί Βεφά – Μοναδική φωτό

0
57

Ο τηλεοπτικός Αλί Βεφά παντρεύτηκε την Ece Cesmioglu τον Ιούλιο του 2021 και η ίδια μήνες μετά είχε ανακοινώσει ότι θα γίνουν γονείς με μία φωτογραφία που απεικονίζονταν η φουσκωμένη κοιλιά της και ήταν στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Πριν λίγο διάστημα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί και η ζωή του ζευγαριού άλλαξε ριζικά!

Ο Taner Olmez, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς και στα 36 του χρόνια ο ηθοποιός έχει ένα πλούσιο βιογραφικό συμμετέχοντας σε πλειάδα σειρών αλλά και ταινιών. Κι μπορεί να είναι από τους λίγους Τούρκους ηθοποιούς που η εξωτερική του εμφάνιση δεν παραπέμπει σε μοντέλο. Εκείνος όμως αισθάνεται σαν πρωτοπόρος σε αυτό τον τομέα κι εύχεται το παράδειγμα των παραγωγών της σειράς «Mucize Doktor» να ακολουθήσουν κι άλλοι:

«Η τηλεόραση αγαπάει την ομορφιά, αλλά ένα άλλο μέρος της δουλειάς είναι η καρδιά. Μόνο με την ομορφιά των ματιών και των φρυδιών δεν γίνεται αυτή η δουλειά. Θα είναι μια επιτυχία αν αλλάξει πια το μυαλό των παραγωγών και των ανθρώπων της τηλεόρασης. Θα λένε: «Ας κάνουμε ένα δοκιμαστικό και σε αυτά τα παιδιά, είναι πολύ καλά, είναι «φωτιά». Στη σειρά «Mucize Doktor» αυτό έκαναν, μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς;».

Ο Taner Olmez δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με το παιδί του και τη γυναίκα του και μας εξέπληξε που έκανε ένα story με την πρώτη οικογενειακή τους βόλτα, δείτε την παρακάτω!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV