Μυριέλα Κουρεντή: «Μου βγήκαν διάφορα προβλήματα υγείας λόγω του Survivor»

0
89

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε αν έφτασε σε σημείο να θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης και όσα κέρδισε από όλη αυτή την εμπειρία.

Νιώσατε ποτέ να λυγίζετε, σε σημείο να σκέφτεστε να αποχωρήσετε οικειοθελώς;

Πάρα πολλές φορές, Είχα πολύ συχνά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα σκεπτόμενη την οικογένεια μου και τους αγαπημένους μου στην Ελλάδα και, εντέλει, με κράτησαν οι συζητήσεις που έκανα με άλλους για να εκλογικεύσω τη σκέψη μου. Επίσης περνούσα και περνάω κόμη πολύ δύσκολα ορμονικά προβλήματα που προκύπτουν στις γυναίκες όταν βιώνουν τόσο δύσκολες συνθήκες και τα οποία το καθιστούσαν όλο αυτό ώρες ώρες αφόρητο. Όπως και το ότι μπήκα τραυματισμένη με έριχνε κατά καιρούς ψυχολογικά.

Όταν τελικά αποχωρήσατε, οι συμπαίκτες σας ξαφνιάστηκαν, ενώ εσείς δηλώσατε ανακουφισμένη. Δεν πιστεύατε ότι, με αντίπαλο την Τζο, θα μένατε στο παιχνίδι;

Ποτέ δεν θεώρησα σίγουρη την παραμονή μου στο παιχνίδι. Όπως ποτέ μου δεν θεώρησα ότι υστερούσε σε δημοτικότητα η Τζο ή ο Απόστολος σε σχέση με εμένα. Το «terminator» που μου είχαν κολλήσει σαν ταμπέλα, ήταν ένα αστείο που με έκανε να γελάω, αλλά όχι κάτι που πίστευα. Σε κάθε υποψηφιότητα μου, ήμουν πάντα έτοιμη να ακούσω το όνομα μου για αποχώρηση. Η Τζο είναι μια πολύ αξιόλογη κοπέλα που άξιζε την παραμονή της. Όταν ήρθαμε κοντά λόγω της μίξης, κατάλαβα πολλά και για εκείνη, όπως και για τη Σταυρούλα, και ανακουφίστηκα που έφυγα και παρέμεινε εκείνη. Όπως και για τον Απόστολο, παρόλο που τον ψήφισα με αγωνιστικά κριτήρια, ήξερα πως το ήθελε περισσότερο ή ότι σίγουρα δεν ήταν τόσο κουρασμένος ψυχολογικά όσο εγώ. Γι’ αυτό ανακουφίστηκα κιόλας, θεώρησα πως έκανα τον κύκλο μου και ότι ήταν καιρός να γυρίσω στην πατρίδα μου.

Τελικά, ποιο είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του «Survivor»;

Νομίζω ότι, εντέλει, δεν είναι ούτε; η πείνα ούτε οι κακουχίες. Είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που αναπτύσσουν μεταξύ τους οι παίκτες όταν βρίσκονται σε τόσο πρωτόγονες συνθήκες και η αποκωδικοποίηση της ουσίας αυτών των σχέσεων. Βρέθηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου να σκέφτομαι πιο καχύποπτα. Ποιος μπορεί να είναι σήμερα φίλος μου και αύριο να με απαρνηθεί γιατί στρατηγικά τον συμφέρει.

Tι σας περίμενε επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο;

Οι γονείς μου, η αδελφούλα μου, η Πηνελόπη, ο κατάλευκος πανέμορφος γάτος μου, ο Ρίκι, ο Τζον και η μουσική μας, οι φίλοι μου και πολλά πολλά κρητικά εδέσματα, λόγω μαμάς, να φάω του σκασμού!

Τι κερδίσατε από όλη αυτή την εμπειρία;

Ακόμη συνειδητοποιώ πράγματα. Σίγουρά εκτιμάς αλλιώς τη ζωή και όσα μπορείς . και θέλεις να κάνεις και για εσένα και για τους γύρω σου. Εκτιμάς διαφορετικά έννοιες, όπως η αγάπη, η ανιδιοτέλεια, η φιλία, η προσφορά, η δημιουργία, και – συνειδητοποιείς πόσο τυχερός είναι τελικά όποιος έχει στέγη, τροφή και ανθρώπους αληθινούς, κοντά του, να τον αγαπούν και να τον στηρίζουν.. Επίσης θεωρώ ότι έσπασα πολλά προσωπικά μου όρια όσον αφορά τη δύναμη μου και ψυχικά και σωματικά.

Τι σχέδια έχετε για τη συνέχεια;

Αρχικά θέλω να ανακάμψω σωματικά, γιατί μου βγήκαν διάφορα προβλήματα υγείας λόγω του παιχνιδιού που, ευτυχώς, είναι επιλύσιμα. Αλλά μεγαλύτερη μου προτεραιότητα είναι να επικοινωνήσω με τον κόσμο τη μουσική μας, το δημιούργημα το δικό μου και του Τζον. Θέλω οι «Myriella and John» να συστηθούν στο κοινό με τον πιο όμορφο και ειλικρινή τρόπο και να μοιραστούμε την κοσμοθεωρία μας, τις ιδέες μας-, τις αξίες, μας και το πώς βλέπουμε εμείς την ύπαρξη μέσα από τα τραγούδια και την αλήθεια μας. Πολύ σύντομα θα αρχίσουμε να κυκλοφορούμε ένα ένα τα κομμάτια του πρώτου μας δίσκου και είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που θα επανασυστηθώ και επίσημα στο κοινό ως μουσικός και τραγουδίστρια.

Πηγή:7ΜέρεςTV

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV