Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Με φιλιά, αγκαλιές και πάρτι έκπληξη την υποδέχτηκε ο Κώστας Πηλαδάκης

0
77

Και μπορεί στις φωτογραφίες από το αεροδρόμιο να μην είδαμε τον Κώστα Πηλαδάκη όμως στα social media τους είδαμε πληθώρα βίντεο και φωτογραφίες από την άφιξη στο σπίτι της.

Ο σύντροφός της, την υποδέχτηκε με φιλιά και αγκαλιές ενώ εκεί ήταν και οι φίλες της να την περιμένουν.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με χαρά και συγκίνηση έπεσε στην αγκαλιά τους. Όπως έγινε γνωστό από την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού η πρώην παίκτρια αποχώρησε επικαλούμενη λόγους υγείας. «Είχαμε μια τελευταία εξέλιξη για την οποία πρέπει να σε ενημερώσω. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου απουσίαζε από τους αγώνες λόγω ενός προβλήματος υγείας. Αυτά τα προβλήματα υγείας δεν την αφήνουν να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου λοιπόν έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι και από την κόκκινη ομάδα», είχε πει.

Δες τα στιγμιότυπα

«Μωρό μου, ήξερα ότι θα στείλεις ένα μήνυμα που δε θα είναι δακρύβρεχτο. Ήμουν σίγουρη ότι δε θα το έκανες πολύ προσωπικό, ξέρω ότι σου λείπω απεριόριστα, ξέρω ότι το σπίτι είναι άδειο χωρίς εμένα, ξέρω ότι ο γάτος μου έχει πάθει κατάθλιψη χωρίς τη μάνα του. Αλλά θα γυρίσω. Θέλω να περιμένεις λίγο ακόμα γιατί μπορεί να λείψω μερικές εβδομάδες ακόμα αλλά έχουμε να ζήσουμε πάρα πολλά χρόνια μαζί. Σ’ αγαπάω και μου λείπεις», είχε απαντήσει η Ναυσικά σε μήνυμα που είχε λάβει από τον αγαπημένο της μέσα στο παιχνίδι.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV