Πατριαρχέας: Ο Άγγελος του Σασμού ξανά μπαμπάς! Ανακοίνωσε την 3η εγκυμοσύνη της γυναίκας του!

0
123

Ο γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε με μία υπέροχη ανάρτησή του την τρίτη εγκυμοσύνη της γυναίκας της ζωής του.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας ανέβασε φωτογραφία του με την σύζυγό του της οποίας φιλούσε τρυφερά την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα. Οι δυο τους βρίσκονταν πάνω σε σκάφος απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης, προφανώς σε αγαπημένους θαλασσινούς προορισμούς που αρέσει και στους δύο να επισκέπτονται όταν έχουν την ευκαιρία.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι πριν από ακριβώς έναν χρόνο είχαν υποδεχτεί το δεύτερο κοριτσάκι τους στη ζωή, η οποία γέμισε με ακόμα περισσότερο ροζ χρώμα.

Η αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της Βίβιαν Δράκου, είχε γίνει μόλις λίγες εβδομάδες πριν όταν είχε μπει ήδη στον ένατο μήνα καθώς επιθυμία και των δυο ήταν να είναι σίγουροι πως όλα θα πάνε καλά και δε θα υπάρξει καμία επιπλοκή.

Στην τρίτη εγκυμοσύνη της Βίβιαν Δράκου το ζευγάρι δεν ακολούθησε την ίδια διαδικασία αλλά προτίμησε να αποκαλύψει την τρίτη εγκυμοσύνη σχετικά πρόωρα σε σχέση με την προηγούμενη.

Το θέμα είναι ότι το ζευγάρι απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή που έχει αποφασίσει να χαράξει αποκτώντας το ένα παιδί μετά το άλλο. Προφανώς και η κοσμοθεωρία τους είνα ότι η άφιξη ενός παιδιού είναι ευλογία και εννοείται πως την επικροτούμε.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV