Ποιός ζήτησε την απομάκρυνση του Καπουτζίδη από την Eurovision και γιατί;

0
88

Φωτιές έχει ανάψει η τηλεοπτική μετάδοση της φετινής Eurovision, από το δίδυμο Γιώργου Καπουτζίδη- Μαρίας Κοζάκου με τον πρώτο να θεωρείται από πολλούς πια λάθος επιλογή. 

Αντιδράσεις που ξεκίνησαν από την πρώτη κιόλας μετάδοση του Α’ Ημιτελικού και συνεχίστηκαν και στις επόμενες δύο με αποκορύφωμα την βραδιά του μεγάλου τελικού όπου ο Γιώργος Καπουτζίδης οικειοποιήθηκε τη δημόσια συχνότητα για να απαντήσει σε άσχημα -όντως- σχόλια που δέχτηκε επί προσωπικού, αλλά που δεν είχαν καμία θέση σε μια τηλεοπτική μετάδοση ενός διαγωνιστικού θεσμού.

Αμέσως μετά το τέλος και της μετάδοσης του Β’ Ημιτελικού ο πρώην πρόεδρος του OGAE, Αντώνης Καρατζίκος ήταν από τους πρώτους που εκδήλωσαν τη δυσαρέσκειά τους για την παρουσίαση της βραδιάς κυρίως από τον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Θα το πω όσο πιο αξιοπρεπώς μπορώ. Η παρουσίαση του σημερινού ημιτελικού ήταν απαράδεκτη. Νομίζω ο Γιώργος Καπουτζίδης πρέπει τελικά να αποσυρθεί. Δεν γίνεται να αλλάζουμε κανάλι για να αποφεύγουμε τον σχολιασμό. Παρασύρει και την Κοζάκου στην δική του ατμόσφαιρα που είναι λάθος, λάθος, λάθος. Η ΕΡΤ πρέπει κάτι να κάνει», έγραψε στη σελίδα του στο Facebook

Ο πρώην πρόεδρος του OGAE ήταν από τους πρώτους που αντέδρασαν

Μόλις δύο μέρες αργότερα, την ημέρα του τελικού, ο Αντώνης Καρατζίκος μίλησε για την αντίδρασή του και τι την πυροδότησε στην εκπομπή “Τι λες Τώρα” στο Mega.

«Η Σουηδία ήταν αυτό που έκανε την έκρηξη μέσα μου. Θεώρησα ότι αυτό ήταν ένα επικίνδυνο ατόπημα του Γιώργου, γιατί όταν σχολιάζεις τη συμμετοχή μίας χώρας, αυτά που λες μαθαίνονται και αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο. Η ειρωνεία προς τη σουηδική συμμετοχή μπορεί να έχει γίνει γνωστή, και σίγουρα θα το έχουν μάθει οι Σουηδοί και κατ’ επέκταση οι Σουηδοί σχολιαστές. Αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στη δική μας προσφώνηση για την ελληνική συμμετοχή…», δήλωσε σχετικά ο Αντώνης Καρατζίκος Καρατζίκος.

cat_Eurovision

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV