Ρούλα Κορομηλά: Η φωτογραφία σε νεαρή ηλικία που μας άφησε άφωνους

0
82

Η Ρούλα Κορομηλά νοστάλγησε τα ανέμελα παιδικά της χρόνια και είπε να μας δείξει πως ήταν σε νεαρή ηλικία, όταν πήγαινε ακόμα διακοπές με τους γονείς της.

Η Ρούλα Κορομηλά εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποφασίσει να απέχει από την τηλεόραση και να μην τραβάει τα φώτα της δημοσιότητάς πάνω της. Η παρουσιάστρια ανά διαστήματα κάνει διάφορες αναρτήσεις στα social media είτε θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την ζωή της, είτε για να σχολιάσει σοβαρά θέματα της επικαιρότητας.

Αυτή τη φορά άνοιξε το άλμπουμ με παλιές φωτογραφίες νοσταλγώντας τα παιδικά της χρόνια και είπε να μας δείξει πως ήταν τότε. Έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Ρόδο, λέγοντας μάλιστα και την ιστορία πίσω από την εικόνα.

Όπως θα δείτε στην παρακάτω gallery, τα μαλλιά της είναι σε μία μακριά πλεξούδα, φοράει ένα αμάνικο μπλουζάκι και ένα σορτσάκι και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό. Όπως αποκάλυψε δίπλα της βρίσκεται μία τσάντα με φαγητά, καθώς τότε οι γονείς της πίστευαν πως είναι αδύνατη με αποτέλεσμα να την ταΐζουν συνεχώς.

«Όταν ήμουνα μικρή η μαμά μου και ο μπαμπάς μου θεωρούσαν πως είμαι πολύ αδύνατη ,και συνέχεια με μπούκωναν!!! Διακοπές οικογενειακές στη Ρόδο ,εδώ, και δίπλα η τσάντα τροφοδοσίας! Βλέπετε πως την κοιτάω έτσι; 😂😂Πάλι μπουκωμένη μ έχουν… 😂😂😂», έγραψε στη λεζάντα η Ρούλα Κορομηλά.

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV