Χριστίνα Κουλούμπη: «Έτυχε να είμαι κοντά στο όραμα της Κάρμεν Ρουγγέρη»

0
122

Μπορεί μαμά και κόρη να είναι ίδιες και να έχουν μια παρόμοια επαγγελματική πορεία, ωστόσο το ταλέντο τους είναι αδιαμφησβήτητα μοναδικό! Τη Χριστίνα Κουλούμπη έχουμε καιρό να τη δούμε στη μικρή οθόνη, ωστόσο κάνει σπουδαίες δουλειές στον χώρο της υποκριτικής.

Τηλεοπτικά, γιατί έχουμε καιρό να σας δούμε; Είναι επιλογή σας;

Η αλήθεια είναι ότι γίνονται υπέροχες δουλειές στην τηλεόραση. Επιθυμώ να μου δοθεί η ευκαιρία να είμαι μέρος μιας αξιόλογης τηλεοπτικής σειράς, με σημαντικούς συνεργάτες. Δεν το έχω επιδιώξει ακόμα, επειδή πάντα κάτι άλλο προκύπτει δημιουργικά που χρειάζεται αφοσίωση. Ο σπόρος της επιθυμίας όμως, ποτίζεται. Για να δούμε πότε θα ανθίσει.

Θα συμμετείχατε σε μια δουλειά καθαρά για βιοποριστικούς λόγους, ακόμα κι αν δεν την πιστεύατε;

Έχω την ευτυχία να μπορώ να βιοπορίζομαι κάνοντας πράγματα που λατρεύω.

Κάρμεν Ρουγγέρι, ένα όνομα, μια ιστορία στις παιδικές παραστάσεις και όχι μόνο. Προδιαγεγραμμένο ότι θα ακολουθούσατε την επαγγελματική πορεία της μητέρας σας;

Τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο. Έτυχε να είμαι κοντά στο όραμα της Κάρμεν Ρουγγέρη για το θέατρο για παιδιά από τη γέννηση του ακόμα, να μου ταιριάζει, να μαθαίνω στο πλάι της και να ανακαλύπτω το δικό μου όνειρο γιγαντωμένο. Μια πορεία που έχει πολλά μονοπάτια και ενδιαφέροντες ορίζοντες.

Το ότι είστε κόρη της κυρίας Ρουγγέρη, σας έχει ανοίξει επαγγελματικές πόρτες ή σας έχει δυσκολέψει;

Από μικρή έφερα τη μοναδικότητα μου. Εννοείται ότι συναντούσα ανθρώπους που με αγαπούσαν ή με αντιπαθούσαν προκαταβολικά, χωρίς να με γνωρίζουν, εξαιτίας της οικογένειας μου. Το σίγουρο είναι ότι νιώθω ότι οι γονείς μας κληροδότησαν σε εμένα και τον αδερφό μου γνωρίσματα πολύτιμα. Η αίσθηση της δικαιοσύνης, της εργατικότητας και της συνεργασίας, είναι αδιαπραγμάτευτες αξίες για εμένα.

Ποια είναι η πιο δυνατή σας ανάμνηση από την παιδική σας ηλικία;

Ο άνεμος που ένιωθα στο πρόσωπό μου, τρέχοντας με το ποδήλατο!

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

Διαβάστε επίσης:

Κάρμεν Ρουγγέρη: Η ηθοποιός μιλάει για τον «άγνωστο» γιο της

Χριστίνα Κουλουμπή: Έγινε νονά!

Action in Greece: Η εκδήλωση με τους επώνυμους καλεσμένους

Μαμά και κόρη πόζαραν αγκαλιά! Αναγνωρίζετε ποιες είναι;

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV