Πρισίλα Πρίσλεϊ: Η αντίδρασή της μετά την προβολή της ταινίας «Elvis»

0
126

Για τις πρώτες σκηνές που κυκλοφόρησαν από την ταινία που αφορά τη ζωή του σπουδαίου καλλιτέχνη, Έλβις Πρίσλεϊ, μίλησε η πρώην σύζυγός του, Πρισίλα Πρίσλεϊ.

Η ταινία «Elvis» που αφορά τη ζωή του «Βασιλιά» Πρίρσλεϊ πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου με πρωταγωνιστές τον Τομ Χανκς και τον Όστιν Μπάτλερ, ενώ αρκετά ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα, φαίνεται να είναι η πρώην σύζυγός του, Πρσίλα Πρίσλεϊ.

Πιο συγκεκριμένα, η βιογραφική ταινία του Λούχρμαν αφηγείται τη ζωή του «Βασιλιά», μέσα από τα μάτια του μάνατζερ του, συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ, ο οποίος δίνει περισσότερες πληροφορίες για την άνοδο του προς την κορυφή της επιτυχίας, όπως και για τη σχέση του με την Πρισίλα.

«Για όσους είναι περίεργοι για τη νέα ταινία “ELVIS”, ο Βaz Luhrmann, ο σκηνοθέτης παρείχε μία ιδιωτική προβολή για εμένα και τον Jerry Schilling στα στούντιο της Warner πρόσφατα. Αυτή η ιστορία αναφέρεται στη σχέση του Elvis και του Συνταγματάρχη Tom Parker. Είναι μια αληθινή ιστορία, δοσμένη έξυπνα και δημιουργικά, που μόνο ο Βaz με την ιδιαίτερη καλλιτεχνική του ματιά θα μπορούσε να αποδώσει. Ο Austin Butler που έπαιξε τον Elvis είναι καταπληκτικός. Στη μέση της ταινίας, ο Jerry και εγώ κοιταχτήκαμε και είπαμε ουάου. Συγχαρητήρια σε εκείνον. Ήξερε πως είχε “μεγάλα παπούτσια να καλύψει”.

Ήταν εξαιρετικά αγχωμένος παίζοντας αυτόν τον ρόλο. Μπορώ απλά να φανταστώ. Ο Tom Hunks ήταν ο Parker στην ταινία. Τι χαρακτήρας ήταν. Υπήρχαν δύο πλευρές του Συνταγματάρχη, τις οποίες με τον Jerry τις είχαμε δει. Η ιστορία, όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν έχει happy ending. Ωστόσο, πιστεύω θα καταλάβετε λίγο πιο πολύ το ταξίδι του Elvis, γραμμένο από έναν σκηνοθέτη, που βάζει την καρδιά και την ψυχή του και πολλές ώρες σε αυτή την ταινία» δήλωσε η πρώην σύζυγος του ‘Έλβις, μετά την προβολή των σκηνών της ταινίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 76χρονη επιχειρηματίας και ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον αείμνηστο μουσικό από το 1967 έως το 1973. Τέλος να πούμε ότι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του φιλμ συναντάμε τον Τομ Χάνκς και τον Όστιν Μπάτλερ, ενώ η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου.

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

Διαβάστε επίσης:

Πρισίλα Πρίσλεϊ: «Ο Έλβις έκλεψε τα νιάτα μου»

Πρισίλα Πρίσλεϊ: «Κάθε χρόνο έρχεται περισσότερος κόσμος στο μνημόσυνο του Έλβις»

Πρισίλα Πρίσλεϊ: Τι λέει για το άλμπουμ που στηρίχτηκε στη μουσική του Έλβις Πρίσλεϊ

cat_Hollywood

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV