Μακέδου: Το βίντεο μέσα από το νοσοκομείο λίγες ώρες πριν τη μεταμόσχευση – «Η συγκίνηση τεράστια»

0
94

Όπως έχει κάνει γνωστό η Ρεγγίνα Μακέδου, η ασθένειά της υποτροπίασε και έχει κληθεί να δώσει μία δεύτερη μάχη για να κερδίσει ξανά πίσω τη ζωή της. 

Η πρώην παίκτρια του Dancing With the Stars πριν από μερικές μέρες έκοψε πολύ κοντά τα μαλλιά της, ενόψει των θεραπειών και τώρα βρίσκεται στο νοσοκομείο και δίνει αγώνα για να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η ίδια σήμερα (3/6) πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση για μεταμόσχευση και θέλησε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram, ένα νέο βίντεο μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, στο οποίο την απεικονίζει να τραγουδάει και χορεύει.

«Σε λίγη ώρα θα γίνει η μεταμόσχευση. Ο άνθρωπος που θα μου δώσει ζωή είναι από Ελλάδα! Η συγκίνηση μου είναι τεράστια! Μόνο με χαμόγελο τραγούδι και χορό θα μπορούσα να ξεκινήσω την διαδικασία αυτή!!!! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη τις προσευχές και την στήριξη!!! Τώρα σβήνει…… μπορεί να είναι μεγάλος ο δρόμος της αποκατάσταση όμως σβήνει ο καρκίνος πια σβήνει!

Χωρίζουν οι δρόμοι μας! Γίνε δότης μυελού των οστών! Μπορούμε και οι Έλληνες να κάνουμε μεγάλη τράπεζα ένας από εσάς σώζει τώρα εμένα! Σας αγαπώ όλους. Να πιστεύετε. Να χαμογελάτε. Να ζείτε!» έγραψε στη λεζάντα η Ρεγγίνα Μακέδου.

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV