Όλγα Ντάλλα – Στυλιανός Φλωρίδης: Η σχέση τους μετρά 10 μήνες- Έχουν επέτειο και είναι in love!

0
72

Η Όλγα Ντάλλα και ο Στύλιανος Φλωρίδης έχουν βρει ο ένας στον άλλον το άλλο τους μισό και δεν διστάζουν να το δείξουν σε οποιαδήποτε νέα εμφάνισή τους. 

Οι δυο τους, τους τελευταίους μήνες συγκατοικούν και νιώθουν πολύ ερωτευμένοι, μιας και όλες τους οι δραστηριότητες είναι πλέον κοινές.

Η Όλγα Ντάλλα και ο Στυλιανός Φλωρίδης γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στο ριάλιτι μοντέλων GNTM, με τους δυο τους να μην κρατούν κρυφή τη σχέση τους από την αρχή, αφού τα καυτά φιλιά τους μπροστά στις κάμερες, είχαν συζητηθεί πάρα πολύ εκείνη την περίοδο. Η Όλγα, μπορεί να έφτασε μέχρι τον τελικό, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, αλλά, όπως φαίνεται αυτό ήταν κάτι που δεν την πτόησε καθόλου, μιας και μετά το τέλος του ριάλιτι, τόσο η ίδια όσο και ο Στυλιανός έχουν κάνει πολλά βήματα στον χώρο του μόντελινγκ και έχουν διαπρέψει!

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου, το ζευγάτι συμπλήρωσε 10 χρόνια σχέσης και δεν γινόταν να μην το γιορτάσουν. Φυσικά, η Όλγα Ντάλλα, που είναι και αρκετά ενεργή στα social media ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον Στυλιανό, όπου έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα: “Happy 10 months”. Μάλιστα, οι δυο τους έλαμπαν μέσα στα outfits τους!

Δείτε παρακάτω την δημοσίευσή της:Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV