Ορφέας Αυγουστίδης: Οι αδημοσίευτες φωτό από το γάμο, ο επώνυμος κουμπάρος και το «ευχαριστώ»

0
86

Το περασμένο Σάββατο ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του ενώ βάφτισε και τον γιο του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε κτήμα στο Κορωπί και από νωρίς άρχισαν να καταφθάνουν οι φίλοι του και οι συγγενείς του για να γιορτάσουν όλοι μαζί τις υπέροχες αυτές στιγμές τους.

Ο γάμος, όπως σας έχουμε πληροφορήσει ήδη, είχε έντονο άρωμα από Κρήτη αφού ο γαμπρός εμφανίστηκε με το κουστούμι του το οποίο είχε στολίσει με κρητικό σαρίκι.
Η νύφη είχε επιλέξει ένα ιβουάρ νυφικό και είχε κάτω τα μαλλιά της ενώ ο γιος τους ήταν ασορτί ντυμένος σαν τον πατέρα του.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο στενός φίλος του Ορφέα Αυγουστίδη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος και η σκηνοθέτιδα σύντροφός του Φαίδρα Τσολίνα. Οι δύο άντρες είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στο θέατρο και χθες η φιλία τους αυτή επισφραγίστηκε με την κουμπαριά.

Μετά το μυστήριο, στο τέλος του οποίου οι νεόνυμφοι αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί, ακολούθησε καθαρόαιμο κρητικό γλέντι με επαγγελματίες χορευτές να σέρνουν τον χορό με πεντοζάλι και συρτό.

Ο Ορφέας αργά το απόγευμα της Πέμπτης (16-06) ανέβασε μια σειρά από αδημοσίευτες φωτογραφίες μέσα από τις οποίες εύκολα μπορεί κανείς να διαπιστώσει πόσο ευτυχισμένος είναι!

«Ευχαριστούμε έναν έναν τους αγαπημένους συγγενείς και φίλους που γιόρτασαν μαζί μας τη χαρά μας! Αν η αγάπη ήταν μέρα, θα ήταν το προηγούμενο βροχερό Σάββατο! ❤️❤️❤️ Υ.Γ Ας βάλω και εγώ μια φωτογραφία από τον γάμο μας», έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα!

Δες τις φωτό στη gallery

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV