Ντάλλα – Φλωρίδης: Γιορτάζουν 10 μήνες σχέσης και ποστάρουν φωτογραφίες όλο… έρωτα

0
123

Η Όλγα Ντάλλα και ο Στυλιανός Φλωρίδης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το ζευγάρι θέλησε να γιορτάσει τους 10 μήνες σχέσης τους με έναν μοναδικό τρόπο.

Από την στιγμή που το GNTM έγινε για άντρες και για γυναίκες, είδαμε πολλές διαμάχες, ίντριγκες αλλά και έρωτες. Αρκετοί ήταν οι παίκτες που μπήκαν single και βγήκαν full in love με κάποιον συμπαίκτη ή συμπαίκτρια.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Όλγα Ντάλλα και ο Στυλιανός Φλωρίδης. Οι δυο τους ήρθαν αμέσως κοντά χωρίς όμως να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Ο ένας στήριζε τον άλλον και δεν παραδεχόντουσαν πως είναι μαζί. Και ενώ, πολλοί έλεγαν πως οι δυο τους δεν θα είχαν καμία επικοινωνία μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι ίδιοι, τους διέψευσαν.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έκλεισε 10 μήνες σχέσης και για να γιορτάσουν την επέτειό τους, αποφάσισαν να κάνουν διακοπές. Η Όλγα και ο Στυλιανός δεν κρύβουν τον έρωτά τους και μοιράζονται καθημερινά με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες όλο… έρωτα.

Να σας θυμίσουμε πως η Όλγα Ντάλλα κατέκτησε την δεύτερη θέση στο περσινό GNTM. Το νεαρό μοντέλο ήταν κολυμβήτρια στον Ολυμπιακό αλλά αποφάσισε να αφήσει τις πισίνες και να ασχοληθεί αποκλειστικά με το μόντελινγκ.

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV