Σασμός: Ο Μανώλης πήρε το πτυχίο του στη Νομική και είναι χαρούμενος (photos)

0
83

Τον περασμένο Ιανουάριο ο νεαρός ηθοποιός ο οποίος είναι μόλις 24 ετών είχε αποκαλύψει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο The 2Night Show πως χρωστούσε μόνο ένα μάθημα για να πάρει το πτυχίο του στη Νομική στην οποία είχε περάσει μετά το τέλος του σχολείου. “Πέρασα στη Νομική, μου έχει μείνει ένα μάθημα, δίνω στις 10 Φλεβάρη» είχε πει τότε ο Στρατής Χατζησταματίου ο οποίος προφανώς και φρόντισε να τακτοποιήσει και αυτή την εκκρεμότητά του παρ’ όλο που βρισκόταν σε συνεχή γυρίσματα με την τηλεοπτική σειρά Σασμός που τον έκανε δημοφιλή στο ευρύ κοινό.

Ο Στρατής Χατζησταματίου στην τηλεοπτική του συνέντευξη τότε είχε μιλήσει για την οικογένειά του, αποκαλύπτοντας ότι και οι δύο γονείς του είναι πολιτικοί μηχανικοί ενώ είχε αναφερθεί και στα δύο ακόμα αδέλφια του, τον Μαρίνο και τον Κωνσταντίνο. Εκείνος είναι ο μεγαλύτερος από τους τρεις. Όπως είχε πει, κανένας από τους γονείς του δεν τον πίεσε να ασχοληθεί με το επάγγελμά του ενώ τόνισε: «Ήμουν καλός μαθητής στο σχολείο, πάντα με ενδιέφερε η νομική και ακόμα με ενδιαφέρει, αλλά το όνειρό μου ήταν η υποκριτική».

Ο ίδιος είχε καταλήξει λέγοντας: “Η λέξη Σασμός έχει μία έννοια που ενώνει την υποκριτική με τη νομική, αφορά στη συνεννόηση και την επικοινωνία των ανθρώπων”.

Αυτό το ταξίδι ως φοιτητής της Νομικής τελείωσε σήμερα, καθώς πήρε στα χέρια του το πτυχίο του και μάλιστα είχε κοντά του όλους τους καλούς του φίλους και τα αδέλφια του για να απαθανατίσουν τις στιγμές. Μάλιστα, ο Στρατής έκανε και χιούμορ ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό… τρώγοντας τα πτυχία του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη σημερινή σημαντική μέρα για τον ηθοποιό:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV