Δημήτρης Λάλος: Γιατί δεν πήγε στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη – Τι συνέβη μεταξύ τους

0
166

Δύο μέρες πριν το γάμο, το σκηνοθετικό team αλλά και η παραγωγή του «Σασμού», έστησαν ένα τρικούβερτο κρητικό γλέντι για να γιορτάσουν την μεγάλη τους επιτυχία.

Η Μαρία Τζομπανάκη οδήγησε τον χορό με τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη λίγο πριν ντυθεί γαμπρός να ακολουθεί τα βήματά της, όπως και όλοι οι ηθοποιοί της πιο εμπορικής τηλεοπτικής σειράς για την φετινή σεζόν.

Οι ηθοποιοί του Σασμού και λόγω του σεναρίου, έχουν αγαπήσει την Κρήτη και έτσι αποφάσισαν να γιορτάσουν την πρώτη χρονιά της σειράς, σε ένα κρητικό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, τον «Ομαλό» με πολλή μουσική, χορό και φυσικά τσικουδιές και μαντινάδες.

Οι ηθοποιοί που έχουν κρητική καταγωγή όπως η Μαρία Τζομπανάκη και ο Μιχάλης Αεράκης (ο οποίος υποδύεται τον παπά) ηγήθηκαν του χορού, με τον Ορφέα Αυγουστίδη και τον Δημήτρη Λάλο, την Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη, την Ευγενία Σαμαρά και όλους τους υπόλοιπους ηθοποιούς να ακολουθούν. Μετά από αυτό, όλοι περίμεναν τους παρεβρισκόμενους να είναι και στο γάμο. Ο Δημήτρης Λάλος, όμως, τους διέψευσε.

Η απουσία του Δημήτρη Λάλου από το γάμο του συμπρωταγωνιστή του συζητήθηκε πάρα πολύ. Κάποιοι έσπευσαν να τον δικαιολογήσουν. Επαγγελματικές υποχρεώσεις, είπαν.

Ο ηθοποιός την παραμονή του γάμου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, ενώ μόλις ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν του «Σασμού» και πριν αρχίσει η προετοιμασία της επόμενης, ο Δημήτρης Λάλος θα αφήσει για λίγο τον «Μαθιό» στην Αθήνα και θα πάει παρέα με τον «Έκτορα» στην Αμερική.

Ο γοητευτικός και ταλαντούχος ηθοποιός που κέντρισε, όσο λίγοι, το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με την ερμηνεία του σκληρού πλην ευαίσθητου Κρητικού, θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη. Εκεί θα μεταφέρει στην ελληνική ομογένεια, και όχι μόνο, την παράσταση που εμπνεύστηκε και έστησε κατά τη διάρκεια της θεατρικής σεζόν που πέρασε, «Έκτορος Κάθαρσις».

Ολα αυτά αποτελούν πράγματι μια δικαιολογία, όμως δεν είναι λίγοι κι εκείνοι που λένε ότι η απουσία είχε μια διαφορετική σημασία, η οποία σηματοδοτεί μια άτυπη κόντρα ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς.

Ακόμη κι αν αυτή δεν υπήρχε, μετά το γάμο και την απουσία από αυτόν του Δημήτρη Λάλου, η σχέση τους δεν θα είναι ποτέ ίδια, λένε όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα. Κάτι που βέβαια απομένει να φανεί στο μέλλον.

Πηγή:Ciao

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV