Μενεγάκη: Λίγο μετά το τέλος της σεζόν, δημοσίευσε το φωτογραφικό άλμπουμ με τους συνεργάτες της!

0
58

Η εκπομπή “Ελένη” με παρουσιάστρια την μοναδική Ελένη Μενεγάκη, ολοκληρώθηκε σήμερα για την σεζόν, με την ίδια να νιώθει πιο γεμάτη από ποτέ για αυτήν την μοναδική χρονιά που πέρασε. 

Εδώ και πολλές δεκαετίες, το όνομά της είναι απόλυτα συνυφασμένο με την ελληνική τηλεόραση, μιας και πολλοί είναι εκείνοι που την λατρέυουν και φυσικά την παρακολουθούν σε όλη την πορεία της.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε την φετινή σεζόν με δική της εκπομπή, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, αλλά και με ανανεωμένη παρέα και συνεργάτες. Σήμερα (1-7) ήταν η τελευταία εκπομπή για την φετινή σεζόν, με την παρουσιάστρια να νιώθει σε όλη την διάρκεια της εκπομπής της βαθύτατα συγκινημένη.

Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της, αλλά και την όμορφη παρέα των συνεργατών της, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν, μιας και τώρα σειρά έχουν οι καλοκαιρινές διακοπές.

Λίγο αργότερα από το τέλος της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με τους συνεργάτες της αγκαλιά, ευχαριστώντας τους για τις όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί την φετινή σεζόν!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV