Μυριέλλα Κουρεντή: Οι πρώτες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον John!

0
78

H Μυριέλλα Κουρεντή, μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο, περνάει όλο και περισσότερο χρόνο με τον φίλο και συνεργάτης της, John, με τον οποίο και έχουν μια ιδιαίτερη σχέση. 

Η ίδια, όσο καιρό ήταν στο Survivor, είχε μιλήσει πολλές φορές για την σχέση της με τον John και είχε δηλώσει πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και μοναδικό άτομο, που υπάρχει στη ζωή της.

Τις τελευταίες ημέρες, η Μυριέλλα Κουρεντή βρίκεται σε διακοπές με τον John και οι δυο τους περνούν φανταστικές καλοκαιρινές στιγμές, μιας και ήταν αυτό που είχαν πραγματικά ανάγκη. Μάλιστα, την Παρασκευή 1 Ιουλίου, η πρώην παίκτρια του Survivor δημοσίευσε δυο διαφορετικά story στο Instagram, με εκείνη και τον αγαπημένο της φίλο να ποζάρουν μαζί και να μας δέιχνουν και τα κοινά tatoo τους!

Βγαίνοντας από το Survivor, η Μυριέλλα Κουρεντή είχε πει χαρακτηριστικά για την σχέση της με τον John: «Με αυτόν τον άνθρωπο είμαστε και συνεργάτες και έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Έχουμε τρομερή χημεία και αισθητική, υπάρχει κάτι, στο οποίο όμως δεν έχουμε βάλει ταμπέλα. Δεν είμαστε μαζί, ούτε ήμασταν. Με αυτό τον άνθρωπο έχω μία πολύ ιδιαίτερη σχέση, ονειρική».

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε σε stories:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV