Βαρύ πένθος για την Όπρα Γουίνφρεϊ: Έφυγε από την ζωή ο πατέρας της!

0
71

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Όπρα Γουίνφρεϊ. μιας και ο αγαπημένος της πατέρας, Βέρνον, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 88 ετών, μετά από πολύχρονη μάχη που έδινε με τον καρκίνο. 

Η παρουσιάστρια είναι διεθνώς αρκετά αγαπητή, μιας και η καριέρα της όλα αυτά τα χρόνια είναι σπουδαία και αδιαμφισβήτητα έχει φτάσει στην κορυφή.

Την Κυριακή 10 Ιουλίου, η Όπρα Γουίνφρεϊ με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους ότι περνά πολύ δύσκολα τις τελευταίες ώρες, μιας και ο πατέρας της, στον οποίο και είχε πολύ μεγάλη αδυναμία, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 88 ετών, νικημένος από την ασθένεια του καρκίνου, με τον ίδιο να δίνει πολύ μεγάλη μάχη τα τελευταία χρόνια.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ δημοσίευσε ένα βίντεο με διάφορες στιγμές της με τον πατέρα της, ενώ παράλληλα τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα:

«Πριν από λιγότερο από μια εβδομάδα τιμήσαμε τον πατέρα μου στην αυλή του. O φίλος μου και τραγουδιστής της gospel Wintley Phipps τον χαιρέτησε με τραγούδια… Ένιωσε τηνΌπρα Γουίνφρεϊ αγάπη και το απόλαυσε μέχρι που δεν μπορούσε να μιλήσει… Χθες με την οικογένεια δίπλα του στο κρεβάτι είχα την ιερή τιμή να δω τον άντρα, που είναι υπεύθυνος για τη ζωή μου, να παίρνει την τελευταία του ανάσα. Μπορούσαμε να νιώσουμε τη γαλήνη να μπαίνει στο δωμάτιο την ώρα του θανάτου του. Αυτή η γαλήνη υπάρχει ακόμα. Όλα είναι καλά. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας και τις καλές σκέψεις σας»

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

cat_Hollywood

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV