Κόνι Μεταξά: Η πρώτη ανάρτηση ως παντρεμένη – Νέες απίθανες φωτό από τον γάμο τους

0
76

Το νεαρό ζευγάρι αποφάσισε να επισφραγίσει τον έρωτά του μετά από τρία χρόνια σχέσης και είχαν δίπλα τους συγγενείς και φίλους από διάφορες χώρες. Όπως ήταν φυσικό την ημέρα του γάμου τα social media είχαν πάρει «φωτιά» από φωτογραφίες και βίντεο της ιδιαίτερης μέρας αυτής.

Τρεις μέρες μετά και η Κόνι Μεταξά έκανε την πρώτη της ανάρτηση ως παντρεμένη, δημοσιεύοντας νέες φωτογραφίες του γάμο της με τον Μάριο. Όπως θα δείτε, η νύφη άλλαξε τρία νυφικά κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ανάλογα με το χώρο που βρισκόταν.

«Το μεγαλύτερο πάρτι της ζωής μας», έγραψε η Κόνι Μεταξά στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Δείτε νέες φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού:

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι μετά τον θρησκευτικό γάμο του στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής στα Φαλάσαρνα, βρέθηκαν σε μία καταπληκτική τοποθεσία της περιοχής και αντάλλαξαν ξανά όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης, αλά… Χόλιγουντ.

Μάλιστα, εκεί ο Μάριος Καπότσης είπε ένα πολύ τρυφερό «Σ’ αγαπώ» στη γυναίκα του ενώ εκείνη μιλώντας σε άπταιστα αγγλικά αναφέρθηκε στον άντρα της ζωής της με τα πιο γλυκά λόγια, τονίζοντας πως αυτός ήταν ο άνθρωπος που την έπεισε να αλλάξει γνώμη για τον γάμο και τελικά να παντρευτεί.

Ενδιάμεσα στους δύο γάμους, η Κόνι Μεταξά η οποία μετακινήθηκε από το ένα σημείο στο άλλο με ένα κάμπριο αυτοκίνητο αντίκα μαζί με τον Μάριο Καπότση, θέλησε να κάνει και μία… τρελή φωτογράφηση, προκαλώντας φυσικά το γέλιο τόσο των περαστικών όσο και των καλεσμένων που δεν καταλάβαιναν ακριβώς τι συμβαίνει.

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV