Η Αντελίνα μαγείρεψε δίπλα στη θάλασσα και έδωσε όλα τα μυστικά – Η συγκίνηση και οι αναμνήσεις

0
127

«Πίνακας ζωγραφικής» το νέο πιάτο της Αντελίνας Βαρθακούρη, το οποίο ετοιμάστηκε και μαγειρεύτηκε εκεί ακριβώς που σκάει το κυματάκι της θάλασσας.

Εκτός από μια υπέροχη μαμά, μια τρυφερή σύζυγος και ταλαντούχα παρουσιάστρια η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι και καταπληκτική μαγείρισσα.

Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που η ίδια έχει μοιραστεί τα πιάτα που ετοιμάζει για την οικογένειά της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αυτό έκανε και το μεσημέρι του Σαββάτου (16-07).

Αυτό το διάστημα η Αντελίνα και η οικογένεια της απολαμβάνει τις διακοπές της στη γενέτειρα της κι εκεί που η ίδια έζησε τα παιδικά της χρόνια στο πλευρό της γιαγιά της. Θέλησε λοιπόν να μοιραστεί όλα τα μυστικά που περνάνε από γενιά σε γενιά για τα πιο νόστιμα γεμιστά, τα οποία ετοίμασε και έψησε σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο δίπλα στη θάλασσα.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες με όλη τη διαδικασία και μια μέσα από την οποία φέρνει στο μυαλό της τα δικά της παιδικά χρόνια.

«Τα δικά μου γεμιστά, αυτά που πλέον φτιάχνω με τις κόρες μου. Η γιαγιά μου που μας βλέπει από ψηλά αλλά η ενέργεια και οι συμβουλές της είναι εδώ, στο ίδιο πεζουλάκι που μαγειρεύαμε παρέα. Τη γιαγιά Αγλαΐα τη γνωρίζουν και οι κόρες μου. Η ιστορία της οικογένειας ταξιδεύει από γενιά σε γενιά χωρίς να χάνεται», γράφει η ίδια μεταξύ άλλων.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV