Διδασκάλου: Στα 61 της ποζάρει στην παραλία χωρίς ρετούς και μακιγιάζ! Αποθέωση για τη Μυρσίνη

0
127

Με φινέτσα που σε γυρίζει δεκαετίες πίσω, με γοητεία που ξεπερνά κάθε όριο σικ εμφάνισης και φυσικά με κορμί που θα ζήλευε κάθε γυναίκα.

Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της που περιγράφει τη γυναίκα Κατερίνα Διδασκάλου πέρα από κάθε ρόλο και ερμηνεία.

Οι Άγριες Μέλισσες έκαναν φινάλε και η ηθοποιός που λατρέψαμε ως Μυρσίνη Σεβαστού ξεκίνησε τις διακοπές της και μας έχει ξετρελάνει με τις απίθανες εμφανίσεις της χωρίς μαγιό και μάλιστα χωρίς ρετούς και ίχνος μακιγιάζ!

Σε συνέντευξη της, η Κατερίνα Διδασκάλου έχει πει πως η διατροφή, η γυμναστική αλλά και ο τρόπος ζωής που ακολουθεί είναι οδηγός της για μια ζωή καλή.

Δες την στα βίντεο

https://www.instagram.com/p/CeYFpsYOFgN
https://www.instagram.com/p/CWNZR1zIKCi

«Παλαιότερα δεν έβαζα τακτικά κρέμα ημέρας και νύχτας, ούτε καθάριζα πρωί και βράδυ το πρόσωπο μου. Αλλά ξέρεις τι με έσωσε; Δεν κάπνιζα και δεν έπινα. Ο τρόπος ζωής που έκανα με βοήθησε πολύ και βοήθησε και το δέρμα μου. Έχω και κάποιες μέρες δικές μου για ξεκούραση, τουλάχιστον από το θέατρο. Η γυμναστική επίσης αλλά και η γιόγκα έχουν γίνει μέρος της ζωής μου. Κρατάνε σε εγρήγορση το σώμα μου. Και το σώμα για τον ηθοποιό, όπως είναι και η φωνή του, είναι και εργαλείο της δουλειάς του».

Όσο για το αν θα έκανε κάποια αισθητική παρέμβαση στο πρόσωπό της, η ηθοποιός αποκάλυψε πως: «Να σου πω την αλήθεια, όλο και το γυροφέρνω στο μυαλό μου, αυτό το ενδεχόμενο. Από την άλλη πλευρά, επειδή έχω πολύ λεπτό δέρμα και θα φανεί οτιδήποτε τολμήσω, δεν έχω κάνει κάτι ακόμη. Ούτε μεσοθεραπεία δεν έχω κάνει. Φοβάμαι μήπως φανεί η μεγάλη διαφορά, μήπως τελικά φανώ ως άλλη. Βλέπω τις μεγαλύτερες σταρ του Hollywood, οι οποίες έχουν πολλά χρήματα και πηγαίνουν στους καλύτερους πλαστικούς και πάλι δεν έχουν καλά αποτελέσματα. Δεν λέω μεγάλα λόγια, αλλά καμιά φορά σκέφτομαι, μήπως αφήσω τον εαυτό μου μόνο του να μεγαλώσει όμορφα. Προτιμώ μερικές ρυτίδες παραπάνω, από το να αλλοιωθεί το πρόσωπό μου».

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV