Ηλέκτρα: Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη είναι εξωπραγματικά όμορφη! Το εκκεντρικό της στιλ

0
60

H κόρη της Δωροθέας, Ηλέκτρα θυμίζει μοντέλο άλλης δεκαετίας! 

Μπορεί στα φώτα της δημοσιότητας να βρίσκεται η Γαία Μερκούρη αφού σχεδόν καθημερινά μας χαρίζει υπέροχα στιγμιότυπα από τις διακοπές της με τον Άγγελο Λάτσιο, ωστόσο την αδερφή της Ηλέκτρα, την μεγάλη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, αν μια φορά τη δεις σε μαγνητίζει!

Οι δυο αδερφές μοιάζουν αρκετά όμως η Ηλέκτρα έχοντας πάρει περισσότερα από τα χαρακτηριστικά της wild ομορφιάς της μαμά της, είναι εντυπωσιακή, εξωπραγματικά όμορφη και πάντα κάνει τη διαφορά με το εκκεντρικό της στιλ!

Η Ηλέκτρα είναι 21 ετών και ζει μόνιμα στο Άμστερνταμ.

Και μπορεί να μην είναι μοντέλο, ωστόσο όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που η ίδια ανεβάζει στο Instagram της, θυμίζει μοντέλο της δεκαετίας του ΄80.

Δες φωτογραφίες από το Instagram της

«Και οι δύο κόρες μου προσπαθούν να μην με δυσκολεύουν. Και μπράβο τους που ανέχονται τους γονείς που έχουν. Είναι καλύτερες από εμένα και από τον μπαμπά τους. Εάν τα παιδιά δεν είναι το εξελιγμένο μας μοντέλο, κάτι έχει πάει λάθος.

Δεν μου μοιάζουν καθόλου! Βλέποντας τες συνειδητοποιώ ότι είναι πολύ πιο χαρούμενες και σίγουρες για τον εαυτό τους σε σύγκριση με το πώς ήμουν εγώ. Νιώθω ότι είναι πιο δυνατές. Αντιθέτως εγώ μικρή ήμουν πολύ ντροπαλή», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Δωροθέα Μερκούρη για τις κόρες της.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV