Kim Kardashian: Πρόβλημα με την υγεία της αντιμετωπίζει μετά τη δίαιτα που ακολούθησε για τα Met Gal

0
79

Πρόβλημα με την υγεία της αντιμετωπίζει μετά τη δίαιτα που ακολούθησε για τα Met Gala η Kim Kardashian. 

Μπορεί η εμφάνισή της στα Met Gala να ήταν άκρως εντυπωσιακή αφού φόρεσε το θρυλικό φόρεμα της Marilyn Monroe όμως, όπως η ίδια αποκάλυψε η στερητική δίαιτα που ακολούθησε ώστε να χωρέσει σε αυτό, της άφησε ένα πρόβλημα υγείας.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Allure», η διάσημη τηλεπερσόνα μίλησε για την εμπειρία της και δε δίστασε να τη χαρακτηρίσει «εξαιρετικά επώδυνη».

«Δεν μπορούσα πραγματικά να κουνήσω τα χέρια μου. Κι αυτή η αλλαγή στη διατροφή μου επιδείνωσε την διαταραχή από την οποία πάσχω. Έχω ψωρίαση», δήλωσε η ίδια.

Θυμίζουμε πως η Kim Kardashian είχε αποκαλύψει πως χρειάστηκε για τρεις εβδομάδες να κόψει τελείως την ζάχαρη και τους υδατάνθρακες, ενώ έτρωγε κυρίως λαχανικά και πρωτεΐνες. Μαζί με την δίαιτα έκανε ασκήσεις γυμναστικής αλλά φορούσε και μια στολή σάουνας δύο φορές την ημέρα.

«Είχα την ιδέα να το δοκιμάσω και να το φορέσω. Το έφεραν με ένοπλους φρουρούς και γάντια. Το δοκίμασα και δεν μου έμπαινε. Έπρεπε να χάσω 8 κιλά. Αλλά ήμουν αποφασισμένη να το φορέσω. Τα κατάφερα. Έβαψα τα μαλλιά μου ξανθά. Έχω να φάω υδατάνθρακες και ζάχαρη εδώ και τρεις εβδομάδες. Φορούσα στολή σάουνας δύο φορές την ημέρα, έτρεχα στο διάδρομο, έκοψα τελείως τη ζάχαρη και κάθε υδατάνθρακα και έτρωγα μόνο τα πιο καθαρά λαχανικά και πρωτεΐνες», είχε πει. Να όμως που μια τέτοια διαδικασία της προκάλεσε θέμα με την υγεία της!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV