Ολυμπία Κρασαγάκη: Χειρουργήθηκε μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο – Το μήνυμά της

0
102

Η Ολυμπία Κρασαγάκη δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο και με ένα μήνυμά της στο  Instagram αποκάλυψε ότι χειρουργήθηκε.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε τους followers της, ότι χειρουργήθηκε και ευχαρίστησε τη χειρουργό της, Φιορίτα Πουλάκη.

Συγκεκριμένα η φωτογράφος ανέφερε ότι η διαδικασία αντιμετώπισης της νόσου της χάρισε και μια νέα φίλη.

«Στη ζωή μας έρχονται κάποιοι άνθρωποι για να μας χαρίσουν απλόχερα χαρά. Τυχεροί όποιοι τους συναντήσουν. Εγώ δεν νιώθω απλά τυχερή αλλά ευγνώμων γιατί η @fioritapoulakaki μου έδωσε πίσω την ζωή μου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Ολυμπία Κρασάγακη.

Να σας θυμίσουμε ότι η ίδια είχε γνωστοποιήσει το πρόβλημα υγείας της λέγοντας: «Έτσι ξαφνικά, εκεί που δεν τον περιμένεις, εκεί που δεν τον αναζητάς, έρχεται και σου αλλάζει την ψυχοσύνθεση, την ζωή την ίδια. Δεν ξέρεις ποτέ τι εκπλήξεις σου επιφυλάσσει. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αυτός είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας ή ο καρκίνος. Αποφασίζω, λοιπόν, με ψυχραιμία, υπομονή, αισιοδοξία και με ένα χαμόγελο, να αποδεχτώ τον καρκίνο, που τόσο φοβόμαστε να κατονομάσουμε. “Life is fantastic” έλεγε ο David Bowie και εγώ λέω “La Vie est Belle”!»!

Δείτε το νέο της μήνυμα και τη φωτογραφία που ανήρτησε παρακάτω!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV