Δανάη Μπάρκα:Οι πόζες στα κύματα με το απίθανο ολόσωμο μαγιό της και το μήνυμα για την επιστροφή της

0
78

Μπορεί η Δανάη Μπάρκα να έχει επιστρέψει στην Αθήνα μετά τις ολιγοήμερες διακοπές της και πριν από εκείνες του Δεκαπενταύγουστου, ωστόσο το μυαλό της είναι ακόμη εκεί.

Το πρωί της Παρασκευής (29-07) η όμορφη παρουσιάστρια του Mega και της εκπομπής «Πάμε Δανάη», ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από απίθανες φωτογραφίες με την ίδια να ποζάρει με το απίθανο ολόσωμο μαγιό της στα τεράστια κύματα.

«Το μυαλό μου είναι εκεί.
Στην πραγματικότητα,είμαι Αθήνα σε ραντεβού κι έχω δουλειές όλη μέρα.
🦋
Χθές όμως ήμουν μέσα στο νερό,κολυμπούσα και σκεφτόμουν ποσό τυχεροί είμαστε που υπάρχουμε και πόσα ωραία πράγματα κρύβονται στις πιο απλές στιγμές.
🧿💙
{σας στέλνω ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά,έτσι επειδή που ήρθε 😘}», έγραψε η ίδια στη λεζάντα.

Δες τις φωτογραφίες

Η νεαρή παρουσιάστρια και ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν πρέπει να «φιλτράρεται» κάθε κίνηση της αφού περνάει πολλά μηνύματα και για το αν ένιωθε πάντα καλά με το σώμα της.

«Πιστεύω πως όλα θέλουν όριο. Ζούμε σε μία εποχή που ο «λιθοβολισμός» των ανθρώπων και η «εμπόλεμη ζώνη» έχουν γίνει συνήθεια. Όλα κρίνονται επί 100, όλοι εκφέρουμε άποψη για όλα, όλοι «πυροβολούμε» ανθρώπους χωρίς να σκεφτούμε τι μπορεί να προκαλέσουμε.

Χαίρομαι αν καταφέρνω και βοηθάω, αν και το θεωρώ αυτονόητο οι γυναίκες όπως και οι άνδρες να αγαπάνε τον εαυτό τους, όπως κι αν είναι. Χαίρομαι αν κάποιοι άνθρωποι παίρνουν θάρρος από εμένα και δεν θα σταματήσω ποτέ να το κάνω. Ωστόσο, «μέτρον άριστον», όπως είπε και ο Κλεόβουλος».

Όσο για αν πάντα ένιωθε καλά με το σώμα της, είπε: «Όχι. Ούτε τώρα είμαι πάντα. Κάποιες φορές με αγαπώ και με χαίρομαι, κάποιες άλλες κλαίω, κάποιες άλλες με κατακρίνω. Αλλά αυτό που λέω πάντα και δεν θα σταματήσω να λέω είναι ένα: δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει η ζωή μας.

Άρα τι είναι πιο έξυπνο; Να την περάσουμε με κακή ψυχολογία και ανασφάλεια ή να την ζήσουμε, να μας αγαπάμε και φυσικά να μας φροντίζουμε όπως μπορούμε, μέσα κι έξω; Νομίζω το δεύτερο. Δεν γεννηθήκαμε για να μας μισούμε, αλλά για να μας αγαπάμε»

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV