Snik: Με την νέα του σύντροφο, Γιώτα Ιωαννίδου, πρωταγωνιστεί στο video clip του- Οι πρώτες εικόνες!

0
77

Ο Snik με την Γιώτα Ιωαννίδου είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και πλέον ζουν τον έρωτά τους, ανενόχλητοι από τα φώτα της δημοσιότητας, που διαρκώς βρίσκονται πάνω τους. 

Με ένα νέο της ποστ, η Γιώτα Ιωαννίδου αποκάλυψε ότι θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον αγαπημένο της, στο νέο του video clip από το τραγούδι του, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από τώρα.

Ο Snik, μετά από τον οριστικό του χωρισμό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της αγαπημένης του, Γιώτας Ιωαννίδου, με την οποία και δεν σταματούν να ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Μάλιστα, πολύ πρόσφατα, η κάμερα του Mykonos Live Tv τους απαθανάτισε στη Μύκονο να κάνουν τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια του νησιού και φυσικά κρατιόντουσαν χέρι χέρι.

Η Γιώτά Ιωαννίδου, με νέα δημοσίευσή της, έφερε χαμό στο Instagram μιας και πόσταρε μια κοινή φωτογραφία με τον Snik, όπου οι δυο τους περπατούσαν αγκαλιασμένοι, ενώ σύμφωνα με τα σχόλια οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι από το βίντεο κλιπ του τράπερ, από το τραγούδι του που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις πρώτες φωτογραφίες από video clip:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV