Survivor: Από τον Άγιο Δομίνικο στις παραλίες

0
83

Οι πρώην παίκτριες του Survivor ξεκίνησαν τις διακοπές τους.

Οι καλλίγραμμες κοπέλες που συμμετείχαν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ποζάρουν με μπικίνι και κόβουν την ανάσα.

Πελαγία Καζολέα: Ζάλισε τα social media με το ντεκολτέ της

Ποζάροντας κάτω από τον φοίνικα και κρατώντας μυστικό τον προορισμό των διακοπών της, η Πελαγία Καζολέα «ζάλισε» τους διαδικτυακούς της φίλους με το πλούσιο ντεκολτέ της.

«Θα με βρεις κάτω από έναν φοίνικα δίπλα στη θάλασσα», έγραψε για λεζάντα κάτω από τη νέα της ανάρτηση. Πάντα δίπλα στον καλό της, Γιώργο Καβακάκη, με τον οποίο η Πελαγία Καζολέα είναι ζευγάρι, αρκετά πριν την γνωρίσουμε μέσα από το Survivor.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ηλιοθεραπεία στον κήπο

Η πρώην παίκτρια του Survivor μετά από αρκετούς μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, επέστρεψε στην αγκαλιά του Κώστα Πηλαδάκη και στο σπίτι στο οποίο ζουν μαζίτα τελευταία χρόνια. Σε μια από τις αναρτήσεις της στο instagram, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εντυπώσιασε με το μπικίνι της στον κήπο του σπιτιού της.

Βρισηίδα Ανδριώτου: Ερωτευμένη και ανανεωμένη στην Πάρo

Το ειδύλλιο με τον Σπύρο Μαρτίκα εξελίχθηκε σε σχέση, καθώς το ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη του κοινή απόδραση στην Πάρο. Πολύχρωμα μαγιό και απέραντο γαλάζιο κοσμούν το instagram της Βρισηίδας Ανδριώτου η οποία ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές με τον καλό της.

Ασπα Πρεδάρη: Με εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι

Μπορεί η συμμετοχή της στο Survivor να ολοκληρώθηκε σύντομα, ωστόσο η Άσπα Πρεδάρη απέκτησε αρκετούς νέους φίλους στα social media, εκεί όπου πλέον ενημερώνονται για όλα της τα νέα. Πρόσφατα είδαμε την Άσπα στον μεγάλο τελικό του Survivor μαζί με όλους τους παίκτες, ωστόσο η εμφάνιση με μαγιό στο instagram ήταν αυτή που ξεχώρισε.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Διακοπές στο εξωτερικό με τον αγαπημένο της

Καλοκαίρι γεμάτο έρωτα για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία μετά το τέλος του Survivor ξεκίνησε τα ταξίδια της στο εξωτερικό. Και μπορεί η ίδια να κρατά… μυστική την ταυτότητα του αγαπημένου της, μιας και οι αναρτήσεις της στα social media αφορούν εκείνη και μόνο, ωστόσο η ίδια έχει δηλώσει πως ο γάμος της δεν αργεί.Πρόσφατα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πόζαρε από τις διακοπές της στο εξωτερικό με το μαγιό της και λευκό σορτς, λίγο πριν την νέα της εμφάνιση στην παραλία.

Πηγή:Ciao

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV