Ανδριώτου- Μαρτίκας: Η γνωριμία στο Survivor, ο έρωτας και το ενδεχόμενο μιας συγκατοίκησης!

0
72

Oι δυο τους γνωρίστηκαν μεσα από το ριάλιτι επιβίωσης, όπου έζησαν πολλές εμπειρίες, οι οποίες και, όπως λένε οι ίδιοι, θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη τους για πάντα, μιας και όλο αυτό που έζησαν ήταν μοναδικό.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας γνωρίστηκαν μέσα από το Survivor και η αλήθεια είναι ότι κανένας από τους δυο δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η σχέση τους πρόκειται να εξελιχθεί σε έναν πολύ φλογερό και δυνατό έρωτα. Όπως έδειχναν τα πράγματα και μέσα στο παιχνίδι, οι δυο τους είχαν ήδη σχέση, αλλά πέρασαν από σαράντα κύματα.

Μετά την αποχώρησή τους και το τέλος του φετινού κύκλου του Survivor, η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας ξεκίνησαν τις κοινές τους εμφανίσεις και μίλησαν ανοιχτά για την σχέση τους, περιγράφοντάς την για κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό, μιας και ο ένας δηλώνει ανοιχτά ότι έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου το άλλο του μισό. Μάλιστα, η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε δηλώσει αποκλειστικά στο gossip-tv:

«Το Survivor για μένα ήταν μια δυνατή εμπειρία που δύσκολα τη ζει κάποιος, χαρούμενη που το έζησα και πολύ ευγνώμων. Μου έδωσε έναν έρωτα που θα δούμε πώς θα εξελιχθεί αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη αυτή τη περίοδο και μια δυνατή φιλία που όταν είδα την Ευρυδίκη έβαλα τα κλάματα, δεν υπάρχει αυτό που ζω για εκείνη. Αυτό που είδα στον Σπύρο ήταν ο χαρακτήρας του και πόσο ευγενικός και δοτικός ήταν σε όλους και μετά σε μένα».

Oι δυο τους κάνουν σχέδια για συγκατοίκηση, ενώ ταυτόχρονα είναι τρομερά ερωτευμένοι.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις κοινές τους φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV