Χρύσπα: «Ψέματα, ψέματα! Όλο αυτό είναι μια πλάνη!»

0
10

Η Χρύσπα μίλησε για το πώς βίωσε το διάστημα της πανδημίας σε όλα τα επίπεδα.

H δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε επίσης πώς νιώθει σήμερα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και αν έχει σκεφτεί ποτέ να τα παρατήσει και να ασχοληθεί με κάτι άλλο.

Τα τελευταία δύο χρόνια, εν μέσω πανδημίας, βιώσαμε δύσκολες στιγμές. Πώς βίωσες όλο αυτό το διάστημα σε όλα τα επίπεδα;

Όλο αυτό το φαινόμενο ήταν σε έξαρση, από πείσμα πάλευα να κρατήσω το ηθικό και την ψυχολογία όλων των δικών μου ανθρώπων αλλά και την δική μου στα ύψη! Τώρα που καλοκαίριασε λέω να την πάω παραλία. Δεν το βάζουμε κάτω ποτέ! Τέλος!

Μετά το τέλος των lockdown και των σκληρών μέτρων πολλοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου επέστρεψαν ενεργά στην δουλειές τους, στο στούντιο αλλά και στις live εμφανίσεις τους, δίνοντας ξανά ραντεβού με τον κόσμο. Πώς νιώθεις σήμερα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο;

Νιώθω πολύ δημιουργική που επιτέλους έχω και πάλι επαφή με το κοινό μέσα από την ζωντανές εμφανίσεις μου. Αυτό φυσικά επιδρά θετικά σε όλα τα επίπεδα της ψυχολογίας μου αλλά και της δημιουργικότητας μου.

Μάλιστα, αυτό το διάστημα ασχολούμαι με τη σύνθεση νέων τραγουδιών. Ήρθε η ώρα να ξανά συστηθούμε, λοιπόν!

Η κρίση στον χώρο αλλά και τα εμπόδια και οι δυσκολίες στον επαγγελματικό στίβο σε έκανα ποτέ να σκεφτείς να τα παρατήσεις ή να πεις ότι θέλω να κάνω μία παύση, κάνοντας κάτι άλλο;

Η δουλειά του καλλιτέχνη είναι σκληρή. Αντιμετωπίσεις πολλές φορές τους δαίμονες σου. Αυτούς που κάθε φορά που ένα καινούργιο τραγούδι δεν έχει την απήχηση που περίμενες ή ακόμα και οι προτάσεις για live εμφανίσεις δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σου, σου τριβελίζουν το μυαλό… δεν αξίζω όσο νόμιζα.

Ψέματα, ψέματα. Όλο αυτό είναι μια πλάνη! Όλες οι καριέρες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, δεν τα παρατάς ψάχνεις την κατάλληλη ευκαιρία και αφορμή για να κάνεις αυτό που οραματίζεσαι.

Το μυστικό είναι να μην παραιτείσαι, γιατί τότε δεν θα δεις την ευκαιρία που θα βρεθεί. Τη δουλειά μας απαιτείται να έχεις πάθος γι’ αυτό που κάνει, δεν το καταλαβαίνουν πολύ αλλά όταν νιώθεις έτσι, δε γίνεται να τα παρατήσεις. Δεν το σκέφτεσαι!

Πηγή:ΕΓΩ

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here