Εξοργισμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Κάντε καταγγελίες στο ΣΕΗ τώρα»

0
96

Φανερά εξοργισμένος φαίνεται πως είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας, λόγω δύο περιστατικών στην Εύβοια και την Καβάλα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ξέσπασε σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται οι ηθοποιοί στους θιάσους και τα δικαιώματά τους.

Μάλιστα, κάλεσε όλους όσους διαβάζουν το μήνυμά του να προχωρήσουν σε καταγγελίες στο ΣΕΗ, προκειμένου να διορθωθούν κάποια πράγματα.

«Λόγω της θέσης μου ως Προέδρου του ΣΕΗ, μου έρχονται πληροφορίες ότι συμβαίνουν απίθανα περιστατικά σε περιοδείες. Σε περιοδεία στην Εύβοια δήμαρχος δεν άφησε θίασο να παίξει γιατί έκανε παράνομα μικρή αφισοκόλληση.

Στην Καβάλα άλλος θίασος υφίσταται χυδαίες απειλές από ηθοποιό εργοδότη γιατί διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες διαβίωσης. Αλλού δίνουν μόνο τα εκτός έδρας χωρίς μισθό, αλλού χωρίς πλήρη ένσημα, αλλού παίζουν χωρίς ρεπό 16 μέρες και μάλιστα τραγωδία, αλλού έκαναν τζάμπα πρόβες για να παίξουν δήθεν 10 η 15 παραστάσεις και παίζουν μόνο 3 η 4!», έγραψε αρχικά, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Και πρόσθεσε:«Κάντε καταγγελίες στο ΣΕΗ όλοι τώρα. Μόνο έτσι θα αλλάξει το τοπίο και θα σεβαστούν τα εργασιακά μας δικαιώματα. Αξίζουμε καλύτερη ζωή, δεν χαρίζουμε την αξιοπρέπειά μας. Όλοι μαζί για ΣΕΗ δυνατό».

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV