Κιμ Καρντάσιαν- Πιτ Ντέιβιντσον: Είναι φουλ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν

0
71

Μια μικρή γεύση από την… καθημερινότητα της με τον Πιτ Ντέιβιντσον έδωσε στους εκατομμύρια ακολούθους της η Κιμ Καρντάσιαν.

Η σταρ των ριάλιτι και επιχειρηματίας δημοσίευσε σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται εκείνη και ο σύντροφός της σε διάφορες προσωπικές στιγμές. Άλλοτε περνούν χρόνο μιλώντας στην πισίνα ή χαλαρώνοντας στο σαλόνι του σπιτιού, δείχνοντας το πόσο άνετα και ερωτικά αισθάνονται ο ένας με τον άλλον.

Ωστόσο, από τις επτά φωτογραφίες, μία ήταν αυτή που κέντρισε το ενδιαφέρον της Κλόε Καρντάσιαν, η οποία δεν δίστασε να μοιραστεί την απορία της μέσω σχολίου. «Έχετε κι εσείς φετίχ με τα πόδια;», ρώτησε σχετικά με τη φωτογραφία όπου η Κιμ Καρντάσιαν έχει τα πόδια της στο στέρνο του Ντέβιντσαν.

«Όχι», απάντησε μονολεκτικά η Κιμ Καρντάσιαν. Το σχόλιο δεν ήταν διόλου τυχαίο και αφορούσε την αδελφή τους Κόρτνεϊ και τον σύζυγό της Τράβιε Μπάρκερ.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον γάμο τους τον Μάιο, οι νεόνυμφοι δημοσίευσαν μια σειρά από φωτογραφίες, σε μια εκ των οποίων ο Μπάρκερ φαίνεται να φιλά τα πόδια της αγαπημένης του. Ποιος ξέρει αυτές οι Καρντάσιαν τι «κουβαλάνε» στο κεφάλι τους…

Πηγή:Λοιπόν

cat_Hollywood

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV