Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό είναι το natural summer μακιγιάζ της! Δες πώς πάει παραλία

0
88

Η Αθηνά Οικονομάκου αναμφισβήτητα ανήκει στις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της Ελληνικής showbiz!

Λαμπερή και πάντα όμορφη ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και ξέρει πώς να μαγνητίζει τα βλέμματα ακόμη κι όταν πρόκειται για μια απλή εμφάνιση στην παραλία.

Αυτό το διάστημα η ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μακριά από κάθε είδους επαγγελματική υποχρέωση και μέσα από την πρόσφατη φωτογραφία της με αφορμή την πρωτομηνιά του Αυγούστου, μας έδειξε το natural summer μακιγιάζ της.

Με ένα απλό lip gloss σε nude απόχρωση, ένα απαλό ρουζ σε φυσικό χρώμα και ελαφρώς τονισμένα τα βλέφαρα της η Αθηνά δείχνει λαμπερή και φρέσκια φορώντας μόνο το μαγιό της κι ένα απίθανο καπέλο!

Δες την στη gallery και γιατί όχι; Αντίγραψε κι εσύ τον τρόπο που κάνει ένα ελαφρύ βάψιμο στην παραλία.

«Βάφομαι σπάνια και συνήθως φοράω μάσκαρα. Αλλά τις περισσότερες φορές είμαι βαμμένη και χτενισμένη από νωρίς λόγω των γυρισμάτων. Μέσα στο νεσεσέρ μου, όμως, μπορείς να βρεις τα πάντα. Κυριολεκτικά τα πάντα, ό,τι έχει σχέση με το μακιγιάζ. Ένα μυστικό είναι ότι φροντίζω να ενυδατώνω καλά το πρόσωπό μου γιατί έτσι απλώνεται καλύτερα το μακιγιάζ. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν πολυχρησιμοποιώ τακτικά κρέμες ούτε κάνω μάσκες. ή πάω σε αισθητικούς. Το ξεχνάω και τα βαριέμαι. Το μόνο που κάνω είναι να προσπαθώ να μην κοιμάμαι ποτέ χωρίς να έχω καθαρίσει το πρόσωπό μου», έχει πει η ίδια αποκαλύπτοντας τα μυστικά και τέλεια και λαμπερή επιδερμίδα

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV