Γιώργος Αμούτζας: Έγινε μάρτυρας σε τροχαίο και στέλνει το δικό του μήνυμα

0
80

Ο Γιώργος Αμούτζας έγινε μάρτυρας σε τροχαίο ατύχημα και μοιράστηκε μαζί μας ένα βίντεο, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στο βίντεό του είδαμε ένα αυτοκίνητο να έχει ξεφύγει από την πορεία του και να έχει προσκρούσει σε διαχωριστικό κιγκλίδωμα. Οι υλικές ζημιές αρκετά σοβαρές.
Ο Γιώργος Αμούτζας που έγινε ευρέως γνωστός ως Νικηφόρος στην επιτυχημένη σειρά Σασμός, έγραψε: «Προσοχή στο δρόμο ρε παιδιά»!

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα spoilers, ο Νικηφόρος θα είναι ο πιο τραγικός ήρωας της σειράς. Έχασε τον πατέρα του σε μία στιγμή που όλα έδειχναν να είναι υπέροχα στη ζωή του. Ένιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και σύντομα ανακάλυψε πως ζούσε σε ένα ψέμα. Όταν έμαθε για τη σχέση του Μαθιού με τη μητέρα του Βασιλική, δεν ήξερε τι να πιστέψει. Είχαν σχέση και πριν τον θάνατο του πατέρα του, του Στεφανή Σταματάκη και το έκρυβαν καλά; Όταν δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις από τον άνθρωπο που εμπιστεύεται όσο κανέναν στη ζωή του, τον Μαθιό, πείστηκε πως εκείνος και η μητέρα του όλα αυτά τα χρόνια είχαν σεβαστεί τον πατέρα του και πως ο έρωτας που είχαν πριν τον γάμο των δικών του αναζωπυρώθηκε μετά τον φόνο του Στεφανή, όχι μόνο έδωσε την συγκατάθεσή του για τον γάμο Μαθιού-Βασιλικής αλλά δέχτηκε να είναι και ο κουμπάρος τους. Το τραγικό στοιχείο όμως στον ήρωα που υποδύεται, δεν έχει φύγει ακόμα και μάλλον θα αποτελέσει και το πιο ενδιαφέρον “κομμάτι” του δεύτερου κύκλου.

Η μόνη σταθερή αξία στη ζωή του Νικηφόρου ήταν και είναι -αμφίβολο όμως αν θα συνεχίσει να είναι- είναι η «καθαρή» φιλία του με τον Μανώλη. Έτσι τουλάχιστον πιστεύει ο Νικηφόρος. Δεν γνωρίζει όμως πως ο Μανώλης κρύβει το πιο ένοχο μυστικό. Μία αλήθεια που αν τη μάθει θα τον συντρίψει ψυχολογικά, θα τον διαλύσει, θα τον εξοντώσει συναισθηματικά. Ο Μανώλης γνωρίζει πλέον δύο χρόνια και βάλε τον αληθινό δολοφόνο του πατέρα του και του το κρύβει. Όσες φορές και αν τον είδε να κυνηγάει τις… σκιές στην προσπάθειά του να φτάσει στον άνθρωπο που του στέρησε τον πατέρα του, ο Μανώλης έκανε πίσω. Δεν είχε το θάρρος να του το πει. Από τη μία θέλει να τον προστατεύσει από τόσο πόνο, από την άλλη όμως τον αφήνει και ζει σε ένα μεγάλο ψέμα. Πόσω δε μάλλον όταν γνωρίζει ο Μανώλης πως ο δολοφόνος του πατέρα του είναι ο Μαθιός που τόσο πολύ αγαπάει ο Νικηφόρος. Η εξόντωσή του θα είναι δεδομένη αν τελικά μάθει όλη την αλήθεια.

Δείτε το βίντεο:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV