Κατερίνα Διδασκάλου: Οι φωτό στα 61 της χρόνια χωρίς ίχνος μακιγιάζ και η γυμναστική που προτιμά

0
120

Την Κατερίνα Διδασκάλου, την απολαύσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδύθηκε την Μυρσίνη Σεβαστού.

Μετά το τέλος της σειράς, η ηθοποιός ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες της, απολαμβάνοντας τις διακοπές της, παράλληλα με την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Η πόρνη από πάνω», στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται αρκετά συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, ενώ δεν διστάζει να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ.

Σε πολλές από τις αναρτήσεις της, η ίδια απαθανατίζεται με μαγιό και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αποδεικνύοντας το πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Όσο για το αν θα έκανε κάποια αισθητική παρέμβαση στο πρόσωπό της, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της:«Να σου πω την αλήθεια, όλο και το γυροφέρνω στο μυαλό μου, αυτό το ενδεχόμενο. Από την άλλη πλευρά, επειδή έχω πολύ λεπτό δέρμα και θα φανεί οτιδήποτε τολμήσω, δεν έχω κάνει κάτι ακόμη. Ούτε μεσοθεραπεία δεν έχω κάνει. Φοβάμαι μήπως φανεί η μεγάλη διαφορά, μήπως τελικά φανώ ως άλλη. Βλέπω τις μεγαλύτερες σταρ του Hollywood, οι οποίες έχουν πολλά χρήματα και πηγαίνουν στους καλύτερους πλαστικούς και πάλι δεν έχουν καλά αποτελέσματα. Δεν λέω μεγάλα λόγια, αλλά καμιά φορά σκέφτομαι, μήπως αφήσω τον εαυτό μου μόνο του να μεγαλώσει όμορφα. Προτιμώ μερικές ρυτίδες παραπάνω, από το να αλλοιωθεί το πρόσωπό μου».

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV