Νατάσα Ασίκη: «Ο θαυμασμός που νιώθω για τον Αντώνη τα καλύπτει όλα»

0
46

Ζευγάρι στη ζωή με τον Αντώνη Αντωνίου, τον αγαπημένο Μηνά της κωμικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον ALPHA, η Νατάσα Ασίκη, παραδέχεται ότι ο σύζυγός της μουρμουράει!

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε επίσης τη ετοιμάζει θεατρικά για τη νέα σεζόν και αν υπάρχουν διακοπές στα πλάνα της.

Τι ετοιμάζετε για τη νέα σεζόν στην οικογενειακή και γεμάτη θαλπωρή Θεατρική Σκηνή «Αντώνης Αντωνίου»;

«Στο καταφύγιό μας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συνεχιστεί και φέτος η “Ευαίσθητη ισορροπία” του Έντουαρντ Άλμπι που βραβεύτηκε με Πούλιτζερ (1966). Γιατί πήγε καταπληκτικά την περασμένη σεζόν.

Ετοιμάζουμε και τη “Φθινοπωρινή ιστορία” του Αλεξέι Αρμπούζοφ. Η σχέση δύο ανθρώπων μέσα από ευγένεια, ποιότητα και μια τρυφεράδα, σε πηγαίνει σε μια ηλικία που νομίζεις ότι όλα έχουν τελειώσει».

– Ο σύζυγός σας, Αντώνης Αντωνίου, ετοιμάζεται για τη δέκατη σεζόν με τη Μουρμούρα. Τη μεταφέρει και στο σπίτι;

«Συνέχεια μουρμουρίζει. Ο Μηνάς είναι ο Αντώνης! Η σεναριογράφος Έλενα Σολωμού έχει γράψει το ρόλο του Μηνά θαρρείς και είναι μέσα στο σπίτι μας και βλέπει τι γίνεται. Ο Αντώνης είναι γλυκός, τρυφερός και πολύ γκρινιάρης».

Φροντίζετε εσείς και τον φέρνετε στα νερά σας;

«Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί, υπάρχει συνεννόηση. Αρχικά, ένας θαυμασμός που νιώθω εγώ για τον Αντώνη, που τα καλύπτει όλα».

– Διακοπές υπάρχουν στο πλάνο σας;

«Μόλις τελειώσουν τα γυρίσματα, θα φύγουμε και θα ρίξουμε μαύρη πέτρα πίσω μας! Το ευχόμαστε για όλους, καθώς οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι. Έστω και λίγες ημέρες μακριά από αυτόν τον εφιάλτη που ζούμε, θα είναι βάλσαμο».

Πηγή:Τηλεθεατής

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV