Αναστάσης Ροϊλός – Εριέττα Μανούρη: Μαζί στη ζωή, μαζί και στη σκηνή!

0
75

Ένας έρωτας που γεννήθηκε λίγο πριν από τις «Αγριες μέλισσες» και φούντωσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων πλέον έχει ανοίξει τα φτερά του διάπλατα.

Ο Αναστάσης Ροϊλός και η Εριέττα Μανούρη είναι ένα από τα πιο δεμένα ζευγάρια ηθοποιών και έχουν καταφέρει, αν και πρωταγωνιστούν σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και προβεβλημένες θεατρικές παραστάσεις να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Συμπληρώνουν τρία χρόνια σχέσης και περνούν ένα ανέμελο καλοκαίρι, παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους. Μετά το τέλος της σειράς «Αγριες μέλισσες», ο Αναστάσης ξεκίνησε περιοδεία με την παράσταση «Μήδεια», σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη, με τους Αθηνά Μαξίμου, Γιώτα Νέγκα και Μυρτώ Αλικάκη.

Στον Χορό συμμετέχει και η σύντροφός του, Εριέττα Μανούρη. Οι δυο τους απολαμβάνουν τη συνεργασία στη σημαντική αυτή παράσταση. «Είναι ασφάλεια να συνεργάζεσαι με τον Αναστάση, έχουμε μια πολύ δυνατή χημεία.

Εχεις δύο μάτια απέναντι σου που ξέρεις ότι είστε μαζί και ό,τι γίνει λάθος θα το σώσουμε και ό,τι πάει σωστά θα το χαρούμε παρέα. Οπότε είναι πολύ σημαντικό», είχε δηλώσει η ηθοποιός όταν πριν από δύο χρόνια είχαν συνεργαστεί και πάλι στην παράσταση «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες».

Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, με τη «Μήδεια» θα ταξιδέψουν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, συνδυάζοντας τη δουλειά με λίγες όμορφες στιγμές καλοκαιρινής ανάπαυλας. Από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους, οι δυο τους πήραν την απόφαση να μείνουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη.

Συγκατοικούν σε ένα όμορφο σπίτι στην Κυψέλη. Εκεί, στο κέντρο της πόλης απολαμβάνουν περιπάτους και ψωνίζουν στα καταστήματα της περιοχής με τους περίοικους να εκδηλώνουν τον θαυμασμό και την αγάπη τους στο ερωτευμένο ζευγάρι.

Επειτα από τρία χρόνια, πλέον ζουν σαν παντρεμένοι ενώ έχει γνωρίσει ο ένας Την οικογένεια του άλλου, με την Εριέττα να αναφέρει ότι η μητέρα της έχει αδυναμία στον Αναστάση. Αγαπημένη τους συνήθεια είναι να κάνουν βόλτες στην παραλιακή με τη μοτοσικλέτα τους.

Και μπορεί τον τελευταίο καιρό να φουντώνουν οι φήμες ότι σκέφτονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, όμως ούτε εκείνη ούτε εκείνος ανήκουν στους ανθρώπους που θα το διατυμπανίσουν, αν και όταν αυτό συμβεί.

Πηγή:Real

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV