Χωρισμός-βόμβα για τη Μένη Λυκούδη

0
43

Επειτα από 18 χρόνια σχέσης το πρώην τοπ μόντελ Μένη Λυκούδη και ο επιχειρηματίας Aλέξης Τόγιας αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον γάμο τους.

Σύμφωνα με το «Secret», το διαζύγιο είναι βελούδινο, αφού πάνω απ’ όλα αμφότεροι έβαλαν τα δυο τους παιδιά.

Το ζευγάρι, παρά τον χωρισμό, διατηρεί άριστες σχέσεις και ήδη έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να εκδοθεί το διαζύγιό τους.

Η Μένη Λυκούδη και ο Αλέξης Τόγιας, που πα­ντρεύτηκαν στις 15 Ιουλίου το 2007, ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Μάλιστα, η μελαχρινή καλλονή, παρότι ήταν στο πικ της καριέρας της, επέλεξε να αφιερωθεί στον σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά (μια κόρη και έναν γιο), κάτι που την έκανε ευτυχισμένη και τη γέμιζε.

Οσοι ακούν για τον χωρισμό τους πέφτουν από τα σύννεφα, αφού δεν είχαν δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα και πάντα διατηρούσαν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. Αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν, μιας και η σχέση τους, έπειτα από τόσα χρόνια, φαίνεται ότι έκανε τον κύκλο της.

Η Μένη Λυκούδη είχε κερδίσει το 1997 τον τίτλο της αναπληρωματικής Μις Γιανγκ στον διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1. Με την αδελφή της Ράνια ήταν από τα πλέον επιτυχημένα μοντέλα τη δεκαετία του ’90, με τίτλους ομορφιάς που τις έκαναν περιζήτητες στο μόντελινγκ και συμμετοχές στις top εκπομπές της εποχής (σ.σ.: «Πρωινός καφές», «Ομορφος κόσμος»).

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV