Λάμπρος Φισφής: «Το θέατρο θέλει συστηματική δουλειά για να κρατήσεις το κοινό σου»

0
82

Ο ίδιος σε συνέντευξή του ανέφερε αν η τηλεόραση βοηθά με κάποιον τρόπο τις παραστάσεις του, αν τα παιδιά του αποτελούν πηγή έμπνευσης και αν θα ζούμε μόνιμα στην Πορτογαλία από όπου κατάγεται η σύζυγός του.

Η τηλεόραση βοηθά με κάποιον τρόπο τις παραστάσεις σας;

Σίγουρα η τηλεόραση είναι ένα μέσο προβολής. Σε βλέπει ό κόσμος στην τηλεόραση και, αν του αρέσεις, μπορεί να επιλέξει να έρθει να σε δει και στο θέατρο.

Το θέατρο όμως θέλει και μια συστηματική δουλειά για να κρατήσεις το κοινό σου. Να παραδίδεις πάντα καλές παραστάσεις, να πηγαίνεις κάθε χρόνο πάνω-κάτω την Ελλάδα με περιοδείες να πηγαίνεις εσύ στον κόσμο και να του δείχνεις τη δουλειά σου.

Είστε από τους πρώτους Ελληνες stand up κωμικούς. Πλέον υπάρχουν πάρα πολλοί που ασχολούνται με αυτό και δραστηριοποιούνται και στα social media. Πιστεύετε πως έχει ενδιαφέρον;

Δεν υπάρχει stand up comedy μέσα από τα social media. To stand up comedy γίνεται σε καφέ, σε μπαρ, σε θέατρα, γενικά οπουδήποτε μπορεί να βρεις ζωντανό κοινό και ένα μικρόφωνο.

Σίγουρα, όμως όχι σε social media. Υπάρχουν αρκετοί κωμικοί που ασχολούνται με το stand up comedy και κάνουν πολύ καλή δουλειά και συνεχώς μπαίνουν και νέα άτομα στον κλάδο. Εχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να βλέπεις όλη αυτή την πολυφωνία κωμωδίας που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια.

Τα παιδιά σας αποτελούν πηγή έμπνευσης σε ό,τι γράφετε;

Ξεκάθαρα! Πολλά από τα κείμενα που έχουν οι δύο τελευταίοι μονόλογοί μου έχουν να κάνουν με τις κόρες μου. Με αυτά που κάνουν, αλλά και με το πώς είναι η ζωή μου όντας πλέον γονιός. Για την ακρίβεια, λέω στο κοινό ότι έχω δύο κόρες, αλλά θα μιλήσω για τη μία, γιατί την άλλη τη συμπαθώ…

Όσο μεγαλώνουν, τι είναι αυτό που σας προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση;

Το πώς με αναγκάζουν να γίνω η μάνα μου. Το πώς με έχουν βάλει σε μια κατάσταση που όλα αυτά που κορόιδευα και έλεγα ότι δεν θα πω και δεν θα κάνω ποτέ να τα έχω πει και να τα έχω κάνει σχεδόν όλα.

Λόγω της καταγωγής της συζύγου σας, περνάτε αρκετό καιρό στην Πορτογαλία. Αποστασιοποιείστε από την ελληνική πραγματικότητα;

Περνάμε συνήθως τα καλοκαίρια μας στην Πορτογαλία. Είναι το «χωριό» μας. Το να βλέπω την πραγματικότητα με διαφορετική ματιά είναι κάτι που πιο πολύ έχω προπονηθεί κάνοντας τη δουλειά του κωμικού. Ουσιαστικά, αυτό είναι που κάνουμε. Προσπαθούμε να δούμε τα καθημερινά πράγματα και να βρούμε πού είναι το αστείο.

Θα ζούσατε μόνιμα στην Πορτογαλία;

Λόγω της δουλειάς που κάνω είναι δύσκολο να μετακομίσω μόνιμα στην Πορτογαλία και είναι και λίγο μακριά για να πηγαινοέρχομαι.

Πηγή:Real

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV