Τανιμανίδης: Οι κόρες του τον είπαν «μπαμπά» κι εκείνος δάκρυσε από χαρά! Το απολαυστικό βίντεο

0
85

Υπάρχει κάτι πιο συγκινητικό από τα πρώτα λογάκια των παιδιών; Μια και μόνο λέξη της Αριάνας και της Φιλίππας έκαναν τον Σάκη Τανιμανίδη να δακρύσει από χαρά!

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης εδώ και καιρό απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Μύκονο, στο νησί οπού σε λίγο καιρό θα τελέσουν το διπλό μυστήριο της βάφτισης!

Μετά από ένα ταξίδι εξπρές στην Αθήνα για να παρευρεθούν σε έναν γάμο, το ερωτευμένο ζευγάρι επέστρεψαν ξανά στο νησί των Ανέμων.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης απολαμβάνουν στο έπακρο τις διακοπές τους με βουτιές και παιχνίδια με τις δίδυμες κόρες τους ενώ δεν λείπουν και οι βραδινές εξορμήσεις των δυο τους στα γραφικά σοκάκια του νησιού. Φυσικά τις πιο ευχάριστες ώρες περνούν με τις μικρές, οι οποίες μεγαλώνουν, κάνουν τα πρώτα τους βήματα και λένε και τις πρώτες τους λεξούλες.

Μια τέτοια στιγμή μοιράστηκε με τους followers του και ο παρουσιαστής. Οι δίδυμες είπαν τη μαγική λέξη «μπαμπά» κι εκείνος βιντεοσκόπησε τη στιγμή και δάκρυσε από χαρά.

Δες το απολαυστικό απόσπασμα

https://www.instagram.com/p/CgwKF9oDnT3

«Όταν πάρουν το κινητό μου αρχίζουν και σκρολάρουν, οι δίδυμες κάνουν πράγματα τα οποία δεν πιστεύω… Κάθε μέρα κάνουν κάτι καινούργιο. Ο Σάκης είναι χειρότερος από μένα, αν εγώ είμαι χαζομαμά, ο Σάκης το έχει τερματίσει. Δεν είναι ότι ο Σάκης βοηθάει, είναι τα παιδιά μας και μοιραζόμαστε τα πάντα. Με τον Σάκη ήμασταν ομάδα από την πρώτη μέρα, όταν ήρθαν τα μωρά απευθείας είδαμε τι πρέπει να κάνει ο καθένας. Ο καθένας έπρεπε να σκέφτεται τον άλλον», έχει πει η Χριστίνα Μπόμπα για το πώς είναι ο Σάκης ως μπαμπάς!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV