Άφλεκ: Συνάντησε την πρώην σύζυγό του μετά το ταξίδι του μέλιτος – Στα «μαχαίρια» Λόπεζ – Γκάρνερ

0
79

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και η είδηση όπως και οι φωτογραφίες έγιναν viral παγκοσμίως μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Τo ζευγάρι που πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του που είχε λήξει άδοξα πριν από μερικά χρόνια, τελικά στις 17/7 παντρεύτηκε στο Las Vegas.

Όπως ανέφεραν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, το γαμήλιο ταξίδι των Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ τελείωσε γρήγορα, καθώς ο ηθοποιός είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ένα από τα πρώτα άτομα που συνάντησε ο ίδιος ήταν η πρώην σύζυγός του Τζένιφερ Γκάρνερ, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά και μοιράζονται την επιμέλεια. Σύμφωνα με τη Daily Mail, o ηθοποιός βρέθηκε με την πρώην σύζυγό του, προκειμένου να περάσει ποιοτικό χρόνο με τον γιο του Σάμιουελ.

Όπως ήταν φυσικό, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Μπεν Άφλεκ να απολαμβάνει χέρι – χέρι την βόλτα με τον γιο του στο Pacific Palisades, ενώ στο ίδιο μέρος απαθανατίστηκε και η Τζένιφερ Γκάρνερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Χόλιγουντ συζητιούνται έντονα οι φήμες πως η Λατίνα τραγουδίστρια και η ηθοποιός βρίσκονται στα ”μαχαίρια”.

Διαβάστε επίσης:

cat_Hollywood

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV