Δεύτερος μήνας του μέλιτος για τη Μαρία Τζομπανάκη και τον άντρα της στην Κρήτη

0
94

Η Μαρία Τζομπανάκη, παρά τις φήμες περί χωρισμού και κρίσης στον γάμο της, απολαμβάνει τη συντροφιά του συζύγου της, Γιάννη Βάλβη, που ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη για να περάσουν χρόνο μαζί.

Έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος απολαμβάνουν η Μαρία Τζομπανάκη και ο σύζυγός της Γιάννης Βάλβης. Ο εξαίρετος επιστήμονας, που διαμένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά, πριν από λίγες ημέρες ήρθε στη γενέτειρά του, προκειμένου να βρει την αγαπημένη του.

Η άδεια των καλοκαιρινών του διακοπών τού επιτρέπει να αφήσει για λίγες ημέρες την έδρα του και να επισκεφθεί την καλή του, η οποία, αυτή την περίοδο, δεν έχει τον χρόνο για να ταξιδέψει σε έναν τόσο μακρινό προορισμό όπως η Αμερική.

Η Μαρία Τζομπανάκη από το 2016, όταν και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, ζούσε στη Νέα Υόρκη, όμως η πρόταση να πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Σασμός» την έκανε να συνειδητοποιήσει πόσο της έλειψε το επάγγελμά της. Αυτή ήταν και η αφορμή για την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Ο σύντροφός της όχι μόνο δεν της έφερε καμία αντίρρηση, αντιθέτως την παρότρυνε να συνεχίσει. Ο Γιάννης Βάλβης, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα των φαρμάκων, ενώ ασχολείται και με επιχειρήσεις, είναι πάντα στο πλευρό της, παρά τη μεγάλη απόσταση που τους χωρίζει.

Η ηθοποιός έχει μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της στο «Ενώπιος ενωπίω» και στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Τον σύζυγό μου τον λέω Κύρο Γρανάζη. Ο Γιάννης Βάλβης είναι επιστήμονας και έχει αναλυτική σχέση για όλα, είναι πολύ έξυπνος, δοκιμασμένος και έχει απίστευτο χιούμορ. Είναι νεότερος από εμένα, δεν θα μπορούσα με άνδρα μεγαλύτερο. Το βλέμμα με τραβά σε έναν άνδρα».

Καλοκαίρι μαζί

Ενας τρόπος να αναθερμάνουν τη σχέση τους και να βρεθούν μετά από καιρό μαζί ήταν ο επιχειρηματίας να εξαντλήσει την άδειά του στην Ελλάδα, μιας και η Μαρία Τζομπανάκη συμμετέχει στην παράσταση «Ματωμένος γάμος» σε σκηνοθεσία του Νικορέστη Χανιωτάκη.

Ωστόσο, για όλο τον Αύγουστο, η περιοδεία κάνει παύση και έτσι, παρότι είναι προγραμματισμένα κάποια γυρίσματα για τον «Σασμό», θα προλάβουν να επισκεφθούν όχι μόνο την Κρήτη και τα Χανιά, αλλά και άλλους καλοκαιρινούς προορισμούς.

Από την άλλη, στην ηθοποιό, η οποία είναι διευθύντρια του Φεστιβάλ Ελληνικού Σινεμά της Νέας Υόρκης και πρέσβειρα του Κρητικού Πολιτισμού, έχει λείψει το υπέροχο διαμέρισμά της στην αμερικανική μεγαλούπολη και στα επόμενα σχέδιά της είναι να βρει χρόνο ώστε να επιστρέψει στην πόλη που αγάπησε μέσα από τα μάτια του συζύγου της.

Πηγή:Real

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV